Zinkoxid som tilsætningsstof til fødevarer

 • In Default
 • August 9
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Zinkoxid som tilsætningsstof til fødevarer  Zinkoxid er ofte tilsat til mel. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Manglende spise en række fødevarer kan føre til en zinkmangel, en alvorlig tilstand, som kan forårsage diarré, forlænget sårheling tid, nat blindhed og forsinkelser i vækst og seksuel modning hos børn. Selv om en zinkmangel kan påvirke alle, der doesnâ € ™ t spise en varieret kost, mangel hyppigst forekommer i tredje verdens lande, hvor folk donâ € ™ t spise en række fødevarer. Tilføjelse zinkoxid til fødevarer med til at sikre zink mangler donâ € ™ t forekomme.

  Identifikation

  Zink er et mineral ansvarlig for en række funktioner i kroppen. Zink spiller en rolle i transmissionen af ​​nervesystemet signaler og der er behov for korrekt protein og cellemembran struktur. Mineralet findes også i enzymer, er en del af den proces, der frigiver hormoner i hele kroppen og hjælper med at regulere cellevækst. Zink forekommer naturligt i en række fødevarer, herunder kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg, bælgfrugter, mælkeprodukter, grøntsager og korn. Den anbefalede daglige tilførsel for zink er 11 mg dagligt for voksne mænd og 8 mg dagligt for voksne hunner, rapporterer kontoret for kosttilskud.


  Berigede fødevarer

  Styrkende fødevarer med zinkoxid er med til at sikre, at folk får en passende mængde zink i deres kost. Zinkoxid tilsættes sådanne fødevarer som mel, morgenmadsprodukter og modermælkserstatning. Ohio State University State University Extension Service rapporterer, at de fleste befæstede klar til at spise korn indeholder 10 procent af den amerikanske anbefalede daglige tilførsel for zink. Mens man spiser berigede fødevarer bidrager til at øge dit daglige indtag af zink, måske de fødevarer ikke give alle de zink, at din krop har brug for. Hvis du donâ € ™ t spise en kost højt i fødevarer, der naturligt indeholder zink, skal du måske også tage en zink supplement.


  Overvejelser

  Den type mad, du spiser påvirker, hvor meget zink, du absorbere i din kost. Findes de højeste mængder af zink i fisk, fjerkræ, skaldyr, æg og rødt kød. Selv om korn og grøntsager indeholder også zink, mindre zink er tilgængelig fra disse fødevarer, fordi de også indeholder phytinsyre. Zinkabsorption inhiberes når phytinsyre er til stede i en fødevare. Befæstning er særlig vigtigt i lande, hvor folk spiser store mængder af plante- og kornbaserede fødevarer, på grund af virkningerne af phytinsyre i disse fødevarer.


  Zink mod forkølelse

  Zink er ofte udråbt som et middel til en almindelig forkølelse, og det er føjet til nogle over-the-counter koldt medicin. En gennemgang af 15 kliniske forsøg, der gennemføres af Cochrane Database of Systematic anmeldelser 2011 fandt, at tage zink sugetabletter eller sirup er gavnlige i at reducere varigheden og sværhedsgraden af ​​almindelig forkølelse hos raske mennesker, når det tages inden 24-timer efter symptomdebut. Undersøgelsen blev offentliggjort i februar 2011. Ved hjælp af næsespray indeholder zink anbefales ikke, som gældende zink direkte til næsen kan forårsage tab af lugt.

 • Tags:

Posts Carousel