Zink, Vitamin C og Echinacea

 • In Default
 • December 6
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Zink, Vitamin C og Echinacea  Sipping på echinacea te kan hjælpe med dine forkølelsessymptomer. Photo Credit Goodshoot RF / Goodshoot / Getty Images
 • Lider af en forkølelse kan gøre det svært for dig at trække vejret, at du føler dig træt og kan få dig til at gå glip af arbejde. Zink, vitamin C og echinacea er tre naturlige stoffer ofte markedsføres som alternativ medicin metoder til at behandle almindelig forkølelse. Echinacea er en urt, zink et spormineral og C-vitamin er en type af vandopløseligt vitamin. Mens du har brug for zink og C-vitamin fra din kost hver dag i flere funktioner, echinacea er ikke en vigtig del af din kost. Hvis du beslutter at tage disse over-the-counter kosttilskud, så lad din læge vide, da de kan interagere med din medicin.

  Zink

  Zink er en kraftfuld mineral, at du kun har brug for i små mængder hver dag. Tager zink i et supplement eller som en sugetablet hjælper med at holde dit immunforsvar fungerer på sit bedste. Zink kan forhindre kolde bakterier i at replikere i din krop og kan medvirke til at reducere inflammation, rapporterer kontoret for kosttilskud. Hold dit immunforsvar stærkt ved at have 9 mg zink dagligt for kvinder, eller 11 mg for mænd. Da zink er gemt i din krop, det kan være giftigt ved høje niveauer, så hold dit indtag til mindre end 40 mg per dag.


  C-vitamin

  C-vitamin er ikke gemt i din krop, så du er nødt til at indtage det i løbet af dagen for at støtte dit immunforsvar. Kom tilstrækkelige mængder af C-vitamin kan medvirke til at reducere, hvor mange forkølelser du oplever hvert år. Hvis du er under perioder med ekstrem stress eller bor i et koldt klima, forbrugende 500 mg om dagen af ​​C-vitamin kan reducere dine chancer for at have 3-5 forkølelser om året med så meget som 66 procent, siger Linus Pauling Institute. Den anbefalede daglige dosis af C-vitamin er 75 mg for kvinder og 90 mg for mænd. C-vitamin er forholdsvis sikker på store doser, men du bør ikke forbruge mere end 2.000 mg eller 2 g om dagen for at undgå bivirkninger.


  Echinacea

  Echinacea er en plante, der kan tørres og bringes i kosttilskud eller anvendes friske. Det kan hjælpe med at forhindre eller behandle forkølelse ved at øge dit immunforsvar, selv om forskningen er i gang. Echinacea er en naturlig sikker urt med relativt få bivirkninger. Du kan købe teposer, sugetabletter eller andre kosttilskud som måder at indtage echinacea. Allergi er den mest almindelige bivirkning. Hvis du er allergisk over for margueritter, morgenfruer eller andre planter i denne familie, kan du have en reaktion på echinacea.


  Yderligere information

  Hver af disse kosttilskud er let tilgængelige over-the-counter på apoteker og købmandsforretninger. De er ofte kombineres sammen, så du kan forbruge dem alle i én dosis. Du kan få zink, vitamin C og echinacea kosttilskud som pastiller, tyggetabletter piller, i drikkevarer eller i varmt te. Der er en række forskellige former at vælge imellem, og det kan være overvældende at vælge én. Taler med en farmaceut kan guide dig i den rigtige retning med hensyn til, hvilken type supplement er bedst for dig.

 • Tags:

Posts Carousel