Zink, magnesium og B6-vitamin

 • In Default
 • October 11
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Zink, magnesium og B6-vitamin  Spise en række frugter og grøntsager vil give dig tilstrækkelige vitaminer og mineraler. Photo Credit frugt og grønt image ved photo25th fra Fotolia.com
 • Vitamin B6, zink og magnesium alle interagerer med hinanden i kulhydrat, fedt og protein metabolisme og korrekt DNA-syntese. Vitamin B6 er et vandopløseligt vitamin, der ikke kan lagres i din krop. Zink er for det meste findes i dit blod plasma og lever, mens magnesium er gemt i dine knogler. Diætist Ellen Coleman anbefaler, at du få disse næringsstoffer fra en række vegetabilske kilder, fordi planter indeholder andre vitaminer og mineraler, der interagerer med disse tre næringsstoffer for funktioner og udvikling vækst.

  Funktioner

  Du krop har brug for vitamin B6 i over 100 enzym funktioner, der er involveret med stofskiftet. I form af pyridoxalphosphat, vitamin B6 udfører proteinsyntese af hæmoglobin dannelse i røde blodlegemer, syntese af hvide blodlegemer og udviklingslande neurotransmittere.

  Zink regulerer også proteinsyntese og ordentlig udvikling vækst. Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University, er det også en bestanddel af en antioxidant kaldes superoxiddismutase eller SOD, som beskytter cellerne mod frie radikaler. Zink spiller også en rolle i at lagre og frigive insulin, flytter vitamin A fra leveren og holde dit blod pH i balance.

  Udover at bevare knoglestrukturer, magnesium arbejder med kalium i ledende nerveimpulser; metabolizing kulhydrater, fedt og proteiner; og DNA og RNA-syntese. Det regulerer også blod calcium balance og hjælper D-vitamin optage kalk og fosfor ind i dine knogler.


  Kilder

  Biolog George Mateljan, forfatter til "verdens sundeste Foods," anbefaler, at du får din vitamin B6, zink og magnesium meste fra plante-baserede fødevarer, såsom befæstede hele korn korn, hele korn brød og pasta, grønne bladgrøntsager, nødder og frø. De er lav i kalorier, indeholder fibre og en overflod af andre vitaminer og mineraler, og koster mindre end kød og mejeriprodukter. Men de bedste kilder til zink er fra animalske kilder, såsom oksekød, lever, skaldyr og æg.


  Daglige Anbefalinger

  Diætist Ellen Coleman anbefaler, at du tager 1,3 mg vitamin B6 daglig, og 1,7 mg, hvis du er over en alder af 50. zink, tage 11 mg om dagen, hvis du er en mand og 8 mg om dagen, hvis du er en kvinde. For magnesium, tage mellem 320 til 400 mg dagligt. Hvis du har visse kroniske sygdomme, er gravid eller i puberteten, kan anbefalingerne variere fra disse standard dem.


  Toksicitet

  For meget af enhver vitamin eller mineral kan forårsage sygdomme og andre lidelser. En overdosis af vitamin B6 - over 100 mg om dagen - forårsager uoprettelige nerveskader, mens for meget zink - 1 til 2 g om dagen - får din krop til at absorbere mindre kobber i din blodbanen. Dette forårsager kobbermangel, som forårsager anæmi, kollagen opbrydning og sænkes immunsystem. For meget magnesium, selv om det er sjældne i de fleste vestliggjorte nationer, har meget få symptomer i de sjældne tilfælde af magnesium overdosering. Ifølge tidligere ernæring professor Gordon Wardlaw af Ohio State University, kan patienter, som tager koncentrerede kilder til magnesium fra magnesium-holdige lægemidler udvikler ekstrem kvalme, opkastning, lavt blodtryk og hjerte-kar-problemer.


  Mangler

  Vitamin B6 mangel forårsager lignende symptomer til magnesium toksicitet foruden prikkende fornemmelser i dine fingre, hænder og fødder. Ifølge Wardlaw, kan mangler nok vitamin B6 i din kost også forårsage hjertekarsygdomme, fordi din krop har brug for vitamin for at konvertere et protein kaldet homocystein til et brugbart protein kaldet methionin. For meget homocystein i kroppen kan forårsage åreforkalkning, selv i en ung alder.

  For lidt zink forårsager væksthæmning, underudviklede kønsorganer og hormoner, hudlidelser, og svage knogler og muskler. Magnesium mangel forårsager muskelsvaghed og kramper, irritabilitet, mental forstyrrelse, kvalme og uregelmæssig hjerterytme og blodtryk.

 • Tags:

Posts Carousel