Workout til Forbered Firefighter Træning

 • In Default
 • February 17
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Workout til Forbered Firefighter Træning  Forbered dig på brandmand test ved at forbedre din generelle kondition og din evne til at udføre begivenhederne CPAT. Photo Credit Siri Stafford / Lifesize / Getty Images
 • Ifølge International Association of brandmænd, de fleste brandslukning bureauer kræver nye brandmænd til praksis og videregive Candidate Fysisk Evne Test eller CPAT. Dette otte-event, standardiseret fitness test efterligner de fysiske opgaver i brandslukning. Fokuser din træning på at forbedre din generelle kondition og din evne til at udføre de begivenheder CPAT som du forberede brandmand træning.

  Trappe klatring

  Ifølge hjemmesiden for byen Shreveport, Louisiana, brandmænd der tager CPAT nødt til at passere en trappe-klatring test. For at forberede dette, arbejde ud på en trappe-klatring maskine. Over tid, øge den tid, du bruger på maskinen samt den hastighed, som du klatre op ad trappen, indtil du kan klatre med en hastighed på 60 skridt i minuttet i 20 minutter. Når du kan gøre dette, tilføj et vægtet vest til din træning, faldende din klatring sats og længden af ​​din træning til at rumme. Når du kan klatre med en hastighed på 60 skridt i minuttet i 6 minutter, mens iført en 25-pund vægtet vest, er du klar til at tage CPAT.


  Udstyr Regnskabs-

  Den CPAT har et udstyr-transporterer test, i henhold til byen Shreveport. Til fysisk forberede denne test, placere nogle sand eller grus i to 20-gallon spande, indtil de er hver 1/3 fuld. Pick up en spand i hver hånd og bære spande til 75 fod. Hvile og gentage dette fire gange mere. Som du vokser komfortabel med denne træning, kan du tilføje mere sand og grus til hver spand, indtil hver vejer omkring 40 pounds. Når du er i stand til at udføre øvelsen med to 40-pund spande, er du klar til CPAT.


  Tvungen indtastning

  Den CPAT har en tvangsmæssig-entry test, i henhold til byen Shreveport. For at forberede sig til denne test, er du nødt til at blive dygtige til at manipulere en ti-pund værktøj. Brug en ti-pund økse og en huggeblokken at lave 15 Ax-gynger ind i blokken. Efterhånden som du får styrke og evne, kan du øge denne træning, indtil du er i stand til at gøre tre sæt af 15 ax gynger.


  Rescue Træk

  Den CPAT tester din evne til at redde via trække, rapporterer byen Shreveport. For at forberede sig til denne test, får en sandsæk og fyld den med omkring 50 pounds af sand. Træk denne sandsæk til 35 fødder, vende rundt, og træk den 35 fod tilbage til hvor du startede. Som du forbedre din evne til at udføre motion, øge vægten af ​​din sandsæk, indtil du er i stand til at trække en 165-pund sandsæk, vægten af ​​CPAT redning mannequin.


  Advarsel

  Søge om godkendelse fra en læge, før du deltager i nogen træning for at forberede sig til brandmand træning. Mellem hver af øvelserne, giv dig selv tid til fuldt ud at hvile og komme sig. Tilføj denne træning til din fysiske fitness regime langsomt og over en periode, så din krop kan akklimatisere sig til sine rigor uden skader. Hvis du oplever usædvanlige smerter eller ubehag under træning, afbryde dem og søge behandling fra en læge eller sygeplejerske.

 • Tags:

Posts Carousel