Whit Lasseter: Fra Addict til Athlete

 • In Default
 • October 23
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Whit Lasseter: Fra Addict til Athlete
  Photo Credit Foto courtesy Whit Lasseter
 • Oversigt

  Whit Lasseter er et billede af fitness: en mejslet, 33-årige personlig træner og enlig mor til to, medejer af en Tampa, Florida fitnesscenter, og en top aldersgruppe konkurrent i de fleste løbsarrangementer hun træder ind.

  Men det er svært at vide, hvad der lurer i ens fortid.  Olympic Swimmer Conor Dwyer hårdeste Workout

  Skulle Mænd Do Zumba?

  Personal Trainer History

  Fitness hemmeligheder fra 3 Ekstraordinære Atleter

  Sådan får du en mejslet krop

  Ting Hver Personal Trainer bør vide

  LS - Få Fit for det nye år

  Personal Trainer-Assisted Øvelser

  Ikke-Løb Cardio Idéer

  Løb Klubber for teenagere i Clearwater, Florida

  Fitness & Training Tips

  Kalorier Anbefalet: Er det kalorier forbruges eller netto kalorier?

  Introduktioner og My Mest stillede spørgsmål

  Rockport Fitness Test Tips

  P-piller og livmoderhalskræft: Hvad du behøver at vide

  18 Paleo Snacks Under 200 kalorier  Hitting Bottom

  Det er svært at tro Lasseter brugt meget af tyverne stofmisbrugere (især crack og ecstasy), gjorde fire stints i rehabiliteringscentre, og blev arresteret fire gange for narkotikarelaterede lovovertrædelser.

  Lavpunkt kom i 2006, da hun vågnede op på et hospital intensiv afdeling efter at have overlevet en utilsigtet overdosis, hendes tredje. Med rør der kommer ud af hendes krop og frustrerede forældre i hendes seng, lovede hun at ændre.

  For det næste år, hun halvhjertet begyndte at arbejde ud og kører. I 2009 blev hun logge flere miles end Forrest Gump, konkurrerer i halv maraton og maraton, sammen med kortere løb, stort set hver weekend.

  "Gå tilbage til gymnasiet havde jeg en masse energi og var altid bruger det til de forkerte ting," siger Lasseter. "Jeg ledte efter noget at gøre mig glad og bruge stoffer til at udfylde dette tomrum. Jeg var så heldig, at jeg var i stand til at finde en anden afsætningsmulighed til at vende mit liv rundt. "

  Transformation

  Sculpting sig ind i en mager, kraftfuld atlet, Lasseter blev uigenkendeligt fra hendes oppustede krus shot fotos. Hun modelleret og arbejdede begivenheder som brand ambassadør for flere fitness-relaterede produkter.

  Under Lasseter mørke dage, hjalp hendes forældre tager sig af hendes søn og datter - nu 16 og 12, henholdsvis.

  "Min mor ville græde sig i søvn," Lasseter sagde. "Jeg sætter dem gennem helvede, og jeg er heldig, de har stukket af mig."

  For tre år siden, venner og bekendte begyndte at spørge Lasseter til træning rådgivning. Hun udviklede et program, hun nu kalder Tampa CrossBoot, som kombinerer cross uddannelse og bootcamp-stil sessioner.

  Lasseter er blevet en kraft i den blomstrende segment af udholdenhedssport, opdage det er den perfekte platform til at fremvise sine talenter i både løb og cross training.

  Under en 24-timers stræk i december, afsluttede hun en Tough Mudder event i Sarasota og en Goruck Challenge, en 11-timers, helaftens udholdenhedsprøve designet af Green Beret veteraner. Lasseter og hendes 30 kolleger havde rygsække vægtet med klodser og rejste mere end 20 miles omkring downtown Tampa, færdiggøre opslidende opgaver, der udstedes af deres militære kadre.

  Høje mål

  I dag Lasseter er så komfortabel i hendes fysiske forvandling, at hun er blevet en regelmæssig på en årlig tøj-valgfri 5K køre på en nudist resort nær Tampa, efterbehandling som den første kvindelige i 2010 og 2011.

  I år håber hun at kvalificere sig til Boston Marathon for anden gang, og også fuldføre en jern-distance duathlon (112-mile cykel, 26,2-mile run).

  Lasseter ikke vige tilbage fra sin urolige fortid, håber, at det vil motivere andre i lignende situationer.

  "Jeg har det fint at dele min historie, fordi jeg ønsker, at folk skal vide, at hvis jeg kan gå fra dette mørke sted at hvor jeg er nu, end nogen kan gøre det," siger hun. "Det er ligegyldigt, hvor du er, eller hvad du laver, kan du ændre, hvis du bare tage den beslutning om at gøre det."

 • Tags:

Posts Carousel