Volleyball Regler for Brug af dine fødder

 • In Default
 • March 14
 • 274 Views
 • 0 comments

 • Volleyball Regler for Brug af dine fødder  Volleyball spillere kan bevæge sig rundt domstolen efter at bolden serveres. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Volleyball, spilles med to hold af seks spillere divideret med et net i midten af ​​retten, har strenge regler for spillernes mund placering før bolden går i spil. I startopstillingen, tage tre spillere rækken positioner foran og tre spillere at tage tilbage række positioner. Spillernes fødder skal placeres på gulvet i position i forhold til positionen af ​​andre spilleres fødder.

  Holde Front Front og Tilbage Tilbage

  Før serveres bolden hver forreste række afspiller - 1Right, 1Centerhøjttaler og 1Left, af hensyn til illustration - skal have mindst en del af hendes mund tættere til retten midterlinjen end fødderne af sin tilsvarende back-rækken afspiller - 2Right, 2Center og 2Left. Ligeledes skal i det mindste en del af en højre- eller venstre-side spillers fod være tættere på den tilsvarende side linje end midten spilleren i den pågældende række. Disse regler sikrer retten er jævnt dækket.


  Foot-Fault Fund

  Hvis spillerne ikke er i ønskede position, når bolden er tjent, er holdet oplades med en positionel fejl, og det modsatte hold tildeles et point. En volleyball spiller begår en netto fejl, hvis hendes mund helt krydser midterlinjen under nettet, trænge ind i modstanderens banehalvdel og gene for spillet. Men hvis en del af gennemtrængende foden forbliver på spillerens egen side af banen, begås ingen fejl. Ingen fejl er begået, da en volleyball bounces off en spillers fod, selvom spillerne ikke kan sparke bolden.

 • Tags:

Posts Carousel