Volleyball Agility Drills


 • Volleyball Agility Drills  Foot hastighed vil hjælpe volleyball spillere komme til, hvor de skal være. Photo Credit Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • At kunne accelerere, stoppe og ændre retninger vil hjælpe en volleyball-spiller flytte rundt retten hurtigere og mere effektivt. De øvelser bør efterligne afstandene og typer af bevægelser, der er nødvendige i konkurrencen. Tidsplan agility træning to gange om ugen, indarbejde dem, før praksis, så dine ben er friske som du går gennem træning.

  Linje Humle

  Linje humle forbedre fod reaktionshastighed. Målet med boret er at begrænse den tid, dine fødder er i kontakt med gulvet. Som et resultat, den hastighed, hvormed benmusklerne er i stand til at optage stiger. Stå ved siden af ​​en bibeskæftigelse på banen. Hop fra side til side over linjen med begge fødder, der fokuserer på at tage fra igen umiddelbart efter landing. Desuden udføre front-to-back linje humle. Udfør to sæt af 30 humle af hver boremaskine.


  Change-of-Direction Shuttle

  Ændringen-of-retningen shuttle eller pro-agility boremaskine, forbedrer en volleyball spillerens € ™ s evne til at tage ud, stoppe og ændre retninger. Boret udfordrer dig til at tage ud i en sprint, stop på en tallerken, og derefter tage ud i en sprint i den modsatte retning. Som et resultat, din fod hastighed og koordination forbedres. Du lærer også at flytte din vægt til at opretholde balancen, mens du tager ud, stoppe og ændre retninger. Boret kræver brug af tre kegler sat i en lodret linje med hver 5 yards fra hinanden. Start i midten kegle, sprint til kegle på din højre, derefter ændre retninger og løber til kegle på din længst til venstre. Ændre retninger igen at sprint tilbage til centrum kegle Gennemfør alt seks sæt, skiftevis hvilken retning du starter med hver enkelt.

 • Tags:

Posts Carousel