Vitaminer til Tag for vitiligo

 • In Default
 • January 9
 • 938 Views
 • 0 comments

 • Vitaminer til Tag for vitiligo  Der kan være en sammenhæng mellem D-vitaminmangel og autoimmune sygdomme som vitiligo. Photo Credit Vitamin D billede ved DSL fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Vitiligo er en autoimmun tilstand, der ødelægger celler, der producerer brunt pigment i huden, hvilket får huden til at ændre farve. Mens der er ingen kendt kur mod vitiligo, har undersøgelser med vitamin behandling billede blandede resultater, efterlader spørgsmålet om, hvad vitaminer til at tage for vitiligo ubesvarede.

  Vitaminmangel

  Fælles vitaminmangel i mennesker med autoimmune lidelser som vitiligo omfatter folinsyre, B-12, kobber og zink. Som et resultat, kan læger ordinere vitamintilskud at styrke eller hjælpe med at stabilisere dit immunforsvar, sammen med andre traditionelle vitiligo behandlinger.


  Vitamin-B12 med folinsyre

  Undersøgelser, der fokuserer på vitamin B-12 mangler og vitiligo viser en høj forekomst af vitiligo blandt personer med perniciøs anæmi, en tilstand, som hindrer B-12 absorption. Ikke desto mindre er ingen nyere undersøgelser tyder på, at supplere vitamin B-12 eller B-12 med folinsyre, vil bidrage til at forbedre hudens pigmentering.


  Vitamin D

  Epidemiologiske undersøgelser har vist, at autoimmune sygdomme øges, når det breddegrader stiger, tyder på, at vitamin D syntese kan spille en rolle i udviklingen af ​​disse sygdomme, ifølge Linus Pauling Institute. Resultaterne af adskillige undersøgelser antyder også, at tilstrækkelig D-vitamin muligvis kunne reducere risikoen for autoimmune sygdomme. Med dette i tankerne, bør lægerne teste vitiligo patienter for D-vitaminmangel og ordinere kosttilskud i overensstemmelse hermed.


  Kobber og zink

  En undersøgelse optræder i "Veterinary Record" kigget på bøfler og malkekvæg i Indien med leucoderma, et andet navn for vitiligo. Forskerne opdagede, at en behandling, der kombinerer kobber og zink forbedret moderat leucoderma inden for 10 dage. Desværre, vil 20 procent af genvundne dyr tilbagefald kort efter behandling sluttede.

 • Tags:

Posts Carousel