Vitaminer til Tag for telogen effluvium

 • In Default
 • September 15
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Vitaminer til Tag for telogen effluvium  Mangel på vitaminer kan bidrage til telogen effluvium. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Telogen effluvium er den anden mest almindelige form for hårtab, ifølge den amerikanske Hårtab Association. Det er karakteriseret ved diffuse tyndere hår på hovedbunden, som måske eller måske ikke være endnu. Stress og kost er meget almindelige årsager til telogen effluvium. Mangel på essentielle vitaminer, mineraler eller essentielle aminosyrer kan bidrage til udbrud af denne lidelse. Folk i tredjeverdenslande er særligt modtagelige for denne lidelse på grund af kost mangler i essentielle vitaminer og mineraler. Telogen effluvium kan vendes og hår kan begynde at regrow i de vigtige næringsstoffer er enten erstattet af mad eller kosttilskud.


  Zink

  Folk, der har en zinkmangel er modtagelige for hårtab og telogen effluvium. Mennesker, der lider af hårtab på grund af manglende zink kan vende hårtab ved at øge deres indtag af zink i kosten. En undersøgelse udført af Gaskill House i Manchester, bekræftede Storbritannien tilbageførsel af hårtab efter administration af 200 mg zink pr dag. Kosten kilder til zink omfatter østers, krabber, svinekød skulder, baked beans, cashewnødder og schweizisk ost.


  Lysin

  Videnskabelige beviser har vist, at hårtab kan være resultatet af en mangel i aminosyren lysin. Lysin er en essentiel aminosyre, men kroppen ikke kan producere det, så det skal erhverves gennem kilder i kosten. En undersøgelse udført af Institut for Farmaci og Biomedicinsk Institut ved University of Portsmouth i Det Forenede Kongerige bekræfter, at hårtab kan vendes ved øget indtag af lysin kosten. Kilder i kosten af ​​lysin omfatte rødt kød, svinekød, fjerkræ, parmesan ost, sardiner, nødder og æg.


  B vitaminer

  American Cancer Society siger, at en mangel på B-vitaminer, især vitamin B6 og vitamin B12, kan producere en række fysiologiske bivirkninger - herunder hårtab. Vende denne mangel effektivt kan behandle hårtab. Kosten kilder til vitamin B6 er fisk, lever, svinekød, kylling, kartofler, bananer og tørrede bønner. Kosten kilder til vitamin B12 omfatter æg, kød, fjerkræ, skaldyr og mælk.

 • Tags:

Posts Carousel