Vitaminer til sundt hår & hovedbund

 • In Default
 • February 15
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Vitaminer til sundt hår & hovedbund  Livlig hår kræver mineraler og vitaminer A, B, C, D og E, der findes i en sund kost. Photo Credit Goodshoot / Goodshoot / Getty Images
 • Konger og konger af junglen både har levende ornamentik indramning deres ansigter. En løvens manke spotlights sin styrke og reproduktive succeser. Mens utallige faktorer diktere vores ønskelige, kan vores maner være majorly magnetisering funktioner i tiltrækning. Saftig låse udtrykker sundhed, frugtbarhed og fitness. Lad dit helbred udstråle indefra og ud. Polere off proteiner, vitaminer og mineraler til at holde din Lokker forjættende.

  Pair for Hår: Protein og Jern

  Jern hjælper ilte blodet, protein bruger til cellevækst og reparation. Hår er 97 procent protein, så fødevarer med højt proteinindhold -lean kød, fisk og skaldyr, brune ris, nødder og seeds- formular stærkere hår og hårsække. Indgyde jern-rige kalkun, svinekød, tun og korn i din kost til at cirkulere hovedbunden naturlige olier.


  Vitamin A til E

  Usunde kostvaner er hård på totter. Munch-vitamin for at forbedre hår tekstur og glans. Par den med C-vitamin; både skabe sebum for sunde, blank og skæl-fri hår. Fødevarer som gulerødder, græskar og søde kartofler er høj i beta-caroten, som kroppen omdanner til A-vitamin for at forhindre hårtab og skørt hår, spise biotin-rige bær, nødder og blomkål. B-vitaminer i grønkål, broccoli, rødbeder og avocadoer forbedre glans og tykkelse. Æg punger ud vitamin B5 og B12 til at forbedre tykkelse så godt. Forkæl dine smagsløg med sardiner, svampe og ost til at høste sunde hår-follicle belønninger D-vitamin tilbud. Kiwier, mango og tomat holde tråde silkeblød og stængler sikkert via vitamin E.


  Rocks til Låse: Mineraler

  Listen over gavnlige mineraler strækker på ligesom en cafeteria frokost linje. Glem ikke jod, calcium og magnesium, og sørg for at sætte en portion niacin, selen og kalium på bakken. Låse i fugt, længde og glathed med zink. For at forbedre tykkelse og holdbarhed wrap tungen omkring silica i tang og havre.


  Fedt for Hat: essentielle fedtsyrer

  Slather på skinne med nærende olier. Vegetabilske, oliven, peanut, solsikke og saflor olier er venlige fedtstoffer; hår kræver en teskefuld dagligt. Omega-3 fedtsyrer - findes i makrel, sardiner og hørfrø -. tilbyde hydrering. Nyd Omega-6 i frø (chai, solsikke og græskar) og nødder.


  Aktuel Behandlinger

  Mens indtagelse er en måde at give dit hår med vitaminer, kan du også anvende visse ingredienser topisk. For eksempel olien i mayonnaise, egenskaber avocado, og konditionering agent i æg al støtte skadet hår. Frisk ingefær, revet og Juiced, blandet med citronsaft og sesamolie fjerner skæl. Kokosolie, jojoba og olivenolie afslører bløde, silkeagtige hår. Æble cider eddike med vand rense hår.

 • Tags:

Posts Carousel