Vitaminer til kredsløbssygdomme


 • Vitaminer til kredsløbssygdomme  Vitaminer er afgørende for et velfungerende kredsløbssygdomme. Photo Credit Fred Froese / Photodisc / Getty Images
 • Oversigt

  Hjertet, lungerne og blodkarrene sammen danner kredsløbet, der er ansvarlig for at levere næringsstoffer, gasser, hormoner og immunceller til forskellige dele af kroppen og hjælper også til at fjerne metaboliske affald og giftstoffer fra kroppen. Velfungerende kredsløbssygdomme er helt afgørende for en sund krop, og mens kost og motion spiller en vigtig rolle, kan visse vitamin kosttilskud også hjælpe.


  B vitaminer

  B-vitaminer er en gruppe af 8-vitaminer - vitamin B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-7, B-12 og folinsyre - der spiller en vigtig rolle i forskellige metaboliske processer i kroppen. Ifølge American Heart Association, B-vitaminer, især vitamin B-6, B-12 og folinsyre, kan have evnen til at forebygge hjertesygdomme ved at forhindre høje homocystiene, en risikofaktor for koronar hjertesygdom. AHA anbefaler mod brug af B-vitamintilskud og fastslår, at en sund kost bestående af grønne, bladgrøntsager, bønner, ærter, kød, æg og mejeriprodukter kan give de daglige anbefalede værdier vitamin.


  C-vitamin

  C-vitamin er en antioxidant vitamin, der er essentielt for normal vækst og udvikling af kroppen. Den Linus Pauling Institute, at C-vitamin hjælper også behandle skader forårsaget af hjerteanfald og slagtilfælde ved at forårsage dilatation af de indsnævrede blodkar og dermed fremme en ordentlig blodcirkulation. I artiklen endvidere, at C-vitamin tilskud også kan medvirke til at sænke forhøjet blodtryk og mindske risikoen for hjertesygdomme.

  Citrusfrugter, jordbær, grønne, bladgrøntsager og cantaloupes er rige kilder til vitamin C. Vitamin C kosttilskud er også tilgængelige i apotekerne uden recept. Men det er vigtigt at følge instruktionerne på pakken, da overdosering kan føre til dårlig mave og diarré, og potentielt øge din risiko for nyresten.


  Vitamin D

  Vitamin D er et fedtopløseligt vitamin, som spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​knogler og muskler sundhed. Unge kvinder med D-vitaminmangel er tre gange mere tilbøjelige til at lide af forhøjet blodtryk og hjertesygdomme i midaldrende, i forhold til kvinder, der har tilstrækkelige niveauer af D-vitamin i kroppen, rapporterer Reuters.

  D-vitamin kan fås fra fødevarer såsom mejeriprodukter, fisk, østers og befæstede korn. En 10 minutters udsættelse for sollys hver dag kan også hjælpe kroppen producere betydelig mængde af D-vitamin i kroppen. Imidlertid har nutidens indendørs livsstil og frygt for hudkræft ført til en udbredt mangel på vitamin D. Tilskud kan overvejes i sådanne tilfælde. D-vitamintilskud veltolereret i kroppen, selv om kronisk overdosering kan føre til nyresten, opkastning og muskelsmerter.


  Vitamin K

  Vitamin K er også kendt som en koagulerende vitamin og spiller en vigtig rolle i blodets koagulation. Selv vitamin K-mangel er sjælden, MedlinePlus, at dens mangel kan forårsage blå mærker og blødninger. Vitamin K-mangel kan også føre til blødning hos spædbørn, der kan forårsage permanent skade på hjernen. K-vitamin kan fås fra fødevarer såsom kål, broccoli, spinat og andre grønne bladgrøntsager, korn og sojabønner.

 • Tags:

Posts Carousel