Vitaminer til Hot Blinker


 • Vitaminer til Hot Blinker  Vitaminer til Hot Blinker Kreditering Spike Mafford / Photodisc / Getty Images
 • Hedeture, teknisk kendt som vasomotoriske flushes, er den mest almindelige klage af perimenopausale og postmenopausale kvinder. Ifølge Mayo Clinic, 65 procent til 75 procent af perimenopausale kvinder oplever hedeture. De opstår på grund af udvidede blodkar sende mere blod rundt i kroppen. En anden årsag til hedeture er en uregelmæssig niveau af østrogen og progesteron. Hedeture kan udløses af visse ting i kosten, herunder varm krydret mad, koffein og alkohol. Andre udløser omfatter angst, stress og vrede. Du kan tage en række vitaminer at reducere sværhedsgraden eller antallet af hedeture.


  Vitamin B

  Vitamin B-5, også kendt som antothenic syre, spiller en vigtig rolle i opretholdelse af normal binyrerne funktion. Dette hjælper i reguleringen og syntese af hormoner. Regulerer hormoner som østrogen og progesteron reducerer sandsynligheden for hedeture. Para-aminobenzoesyre (PABA), en anden B-kompleks vitamin, har vist sig at fremme cirkulerende niveauer af kroppens egne østrogener modificerende østrogen metabolisme. De bedste kilder i kosten for Vitamin B-5 er fjerkræ, fisk, hele korn brød, hele korn, bælgfrugter, avocado, nødder, ost, kartofler, æg, mælk og bananer. Hvedekim, ris klid og mælk er gode kilder til PABA.


  Vitamin E

  E-vitamin kan virke som en østrogen substitut, således regulere hedeture. Baseret på en undersøgelse foretaget på Tarbiat Modarres University i Teheran, Iran, er E-vitamin anbefales som en alternativ behandling af hedeture. Vitamin E fylder elektrolytter tabt gennem sved under hedeture og giver cellulære beskyttelse mod oxidativ stress, som mindsker hedeture. Lila E. Nachtigall, MD, lektor i obstetrik og gynækologi ved New York University School of Medicine i New York City, anbefaler at starte med 400 internationale enheder to gange om dagen (i alt 800 internationale enheder). Fordi E-vitamin er fedtopløselige og kan blive giftigt fra overdosis, konsultere en læge, før du starter tilskud. Gode ​​kilder i kosten af ​​E-vitamin er hvedekim, hvedekimolie, saflorolie, hele korn brød og korn, jordnødder, valnødder og mandler.


  C-vitamin

  C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, der fungerer som en kraftfuld antioxidant til at reducere inflammation og hedeture. C-vitamin er afgørende for optimal funktion af binyrerne, en vigtig kilde til postmenopausal hormon produktion. Udjævne den hormonproduktion hjælper med at regulere hedeture. Nogle magtfulde kilder i kosten af ​​C-vitamin omfatter citrusfrugter, tomater, rosenkål, broccoli, bær, bananer, cantaloupe, søde kartofler, spinat, vandmelon og grønne bladgrøntsager.


  Isoflavoner

  Den kemiske struktur af isoflavoner er meget lig den for østrogen. Når estrogren dråber - skabelse af symptomerne på menopause, såsom hedeture - isoflavoner kan kompensere ved at binde til den samme receptor som østrogen ville have. En finsk undersøgelse offentliggjort i obstetrik og gynækologi Journal fastslået, at patienter med hedeture hyppige bør overveje isoflavone kosttilskud for at hjælpe med at lindre indledende hedeture. Isoflavoner findes i sojaprodukter. Gode ​​kilder til isoflavoner kan findes i soja nødder, tempeh og rødkløver.

 • Tags:

Posts Carousel