Vitaminer til at øge den Appetite


 • Vitaminer til at øge den Appetite  Drikke appelsinjuice er en god måde at få din fylde af vitamin B9. Photo Credit Juan Silva / Stockbyte / Getty Images
 • Den eneste vitamin, som har vist sig at faktisk øge appetit er vitamin B9. Der er et stort udvalg af kosttilskud på markedet, som hævder at øge appetitten. Der er ingen afgørende videnskabeligt understøttet beviser dog, at der kan bevise eller modbevise disse påstande. Det vigtige er at gøre fødevarer rige på væsentlige vitaminer del af din daglige kost, uanset deres virkninger på din appetit.


  Vitamin B9

  Vitamin B9, også kendt som folinsyre eller folat, er den katalysator, der ansporer appetit, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Ud over at øge appetitten, UMMC bemærker, at vitamin B9 hjælper med at stimulere dannelsen af ​​fordøjelsessystemet syrer. En mild folinsyre mangel kan resultere i et tab af appetit, en tilstand almindeligt forbundet med alkoholisme, irritabelt tarmsyndrom og cøliaki. Gravide kvinder er af natur mere sulten, da deres krop leverer næringsstoffer for to. De kræver mere folinsyre at sikre, at fosteret modtager tilstrækkelig ernæring og er ikke født undervægtige.


  Kilder

  Fødevarer, der er rig på vitamin B9 omfatter mørke, bladgrøntsager, sennep greens, spinat, asparges, rødbeder, majroer og rosenkål ifølge UMMC. Ud over at tage kosttilskud, der indeholder folat, kan du få dit daglige indtag af Indarbejd fødevarer såsom eventuelle korn og kornprodukter, der er beriget med folinsyre. Yderligere fødevarer med spor af vitamin B9 er lima bønner, rodfrugter, oksekød lever, nyre bønner og laks. Folinsyre kan også opnås ved at drikke appelsinjuice og mælk.


  Anbefalede mængder

  Ifølge hjemmesiden LifeClinic.com, at kvinder, der planlægger at blive gravide, bør spise fødevarer beriget med folinsyre. Den UMMC noterer sig, at den anbefalede kosten tilførsel (ADT) for vitamin B9 til kvinder, der har planer om at blive gravid og kvinder, der er gravide er 600 mcg. Det RDA for ammende mødre er 500 mcg per dag. Voksne alder 19 og ældre har brug for omkring 400 mcg per dag, mens børn har brug overalt fra 150 mcg til 300 mcg dagligt.

 • Tags:

Posts Carousel