Vitaminer i Papaya Fruit

 • In Default
 • May 22
 • 1577 Views
 • 0 comments

 • Vitaminer i Papaya Fruit  Papaya er fyldt med vigtige næringsstoffer. Photo Credit Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
 • Selvom papaya er ikke så populær i USA som andre tropiske frugter, såsom mango og ananas, amerikanere forbruges et gennemsnit på omkring 1,2 pounds af papaya per person i 2010. Denne nærende frugt indeholder en betydelig mængde af fibre og vitaminer, hvilket gør det et sundt supplement til din kost.

  Vitamin A

  En 1-kop servering af kubik papaya giver 137,5 internationale enheder af vitamin A, hvilket er 28 procent af den daglige værdi. Vitamin A er afgørende for en sund vision, immunforsvar og holde dine nyrer, hjerte, lunger og andre organer, der arbejder korrekt. Vitamin A i papaya er i form af carotenoider, herunder beta-caroten, der fungerer som antioxidanter og hjælper begrænse skader på dine celler fra stoffer kaldet frie radikaler.


  C-vitamin

  Papaya indeholder også betydelige mængder af en anden antioxidant - vitamin C. Hver kop papaya indeholder 88,3 milligram C-vitamin, eller 147 procent af DV. C-vitamin hjælper helbrede sår og reparere beskadigede væv i kroppen. Du skal også bruge det til at danne kollagen, en vigtig bestanddel i blodkar, hud, ledbånd, brusk og sener.


  Folat og andre vitaminer

  En servering af papaya indeholder 53,7 mikrogram folat eller 13 procent af DV. Du har brug for folat for celledeling og danner DNA. At få nok af dette vitamin er især vigtigt i den tidlige graviditet, fordi folat hjælper med at forhindre neurale rør fosterskader. Papaya indeholder også små mængder af thiamin, riboflavin, niacin, pantothensyre og vitaminer B-6, E og K.


  Mad Anvendelser

  Vælg friske papaya løbet dåse når den er tilgængelig, da den dåse version er meget højere i sukker og kalorier og lavere i vitaminer og mineraler. Du kan lave en papaya salsa til at tjene sammen med kylling eller skaldyr, omfatter papaya i frugt salater eller smoothies eller føje den til bagværk, såsom hurtige brød eller boller.

 • Tags:

Posts Carousel