Virkningerne af Methyl B12 på Neuropati

 • In Default
 • September 21
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Virkningerne af Methyl B12 på Neuropati  Forbedret balance kan skyldes B-12 behandling i fastsættelsen af ​​mangel. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Neuropati er en samlebetegnelse for sygdomme i de perifere nerver, som er dem, der findes uden for din hjerne og rygmarv. Symptomer, herunder smerter, svaghed, unormale hudfornemmelser og endda erektil dysfunktion varierer afhængigt af årsagen. Subakut kombineret degeneration af rygmarven, en type neuropati forårsaget af vitamin B-12-mangel kan føre til dysfunktion i flere områder af nervesystemet, manifesterer sig i symptomer, herunder tab af balance. Behandling af neuropati forbundet med vitamin B-12-mangel er tilskud af B-12, ofte ved injektion. Altid tale med din læge, før du starter nye behandlinger.


  Nerve Regeneration

  Nerve er beskadiget af lave vævsniveauer af B-12 kan være irreversible, eller ske ved en langsom hastighed. Imidlertid blev ultra-høje doser af methyl B-12 fundet at fremme nerve regenerering i en undersøgelse foretaget af Institut for Neurology i Japan. Det gør den tilsyneladende ved at øge proteinsyntesen i nerver, forskerne postulere. Dosis anvendt i undersøgelsen til opnåelse nerveregenerering var 500 mikrogram / kg legemsvægt. Sunde nerver er i stand til korrekt at udføre deres funktion, hvilket fører til en reduktion af symptomerne.


  Forbedret Balance

  Blandt de neurologiske symptomer på B-12-mangel, som er først til at blive vist omfatte tab af balance, kendt som ataksi. Dette kan manifestere sig som en usikker gangart. Andre kan opleve et tab af position forstand, herunder en manglende evne til at stå med fødderne sammen og lukkede øjne. Prompt udskiftning vitamin terapi kan vende ataksi og føre til forbedring af balance, ifølge lærebogen "Patologisk Basis of Disease."


  Forbedret benstyrke

  Vitamin B-12-induceret neuropati, følelsesløshed og prikken i underekstremiteterne ofte udvikler sig til svaghed i benene. Paraplegi, eller fuldstændig lammelse af begge ben, kan forekomme i fremskredne stadier af sygdommen. Behandling med B-12 er effektiv til at forbedre benstyrke, men hvis behandlingen er forsinket og paraplegi resultater, nyttiggørelse er dårlig. Hvis du lider af nogen af ​​de ovennævnte symptomer, og føler, at du kan være mangelfuld i B-12, tale med din læge.

 • Tags:

Posts Carousel