Virkningerne af Imodium på et barn

 • In Default
 • February 12
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Virkningerne af Imodium på et barn  Nogle børn lider af overfølsomhed, når du tager Imodium. Photo Credit Child billede ved ivan Knud fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Imodium er en over-the-counter medicin, der anvendes til behandling af diarré. RX List.com rapporterer, at børn i alderen 3 til 5 skal bruge den flydende formulering af Imodium. Børn i alderen 6 til 12 skal bruge enten Imodium Kapsler eller Imodium AD Væske. Børn kan være modtagelige for uforudsigelige reaktioner med brugen af ​​Imodium, og som sådan, altid konsultere din læge, før administration Imodium til et barn.


  Reducerer Diarré og kramper

  En positiv effekt af Imodium på et barn er, at det kan bidrage til at reducere diarré. Ifølge en artikel af Dr. Vijay Kumar Soni på Steady Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Imodium bidrager til at forbedre optagelsen af ​​elektrolytter og væske, og dette kan bidrage til at forbedre sammenhængen i afføring. Som et resultat, at risikoen for dehydrering reduceres ved diarré stopper. Hertil kommer, ifølge Dr. Vijay Kumar Soni, kan Imodium bidrage til at mindske sammentrækninger i tyktarmen, og dette kan forbedre kramper, at et barn erfaringer.


  Dehydrering Bekymringer og forstoppelse

  RXMed.com rapporterer, at dehydrering, især hos yngre børn, kan påvirke variation i respons på Imodium. Hvis afføring hærder, kan dit barn blive forstoppet og kan have svært ved at passere sin afføring. Dette kan være en ubehagelig tilstand og kan føre til abdominal udspiling og smerte. Dette er ikke en nødsituation, som du kan behandle det derhjemme med lavementer eller stikpiller. Men hvis dit barn fortsat har problemer med forstoppelse og ubehag, er det vigtigt at kontakte en læge.


  Overfølsomhed

  Overfølsomhed kan forekomme i nogle børn administreret Imodium. Ifølge RXMed.com kan børn under to år være på et højere risiko for overfølsomhed. Overfølsomhed kan føre til alvorlig forstoppelse, hvilket kan forårsage en intestinal blokering. En intestinal blokering er en alvorlig, livstruende sygdom, og du bør straks kontakte en læge, hvis du har mistanke om denne tilstand. Hvis forstoppelse opstår, bør du stoppe med at bruge Imodium.

 • Tags:

Posts Carousel