Virkningerne af en Kolesterol Mangel

 • In Default
 • September 10
 • 23 Views
 • 0 comments

 • Virkningerne af en Kolesterol Mangel  Virkningerne af en Kolesterol Mangel Kreditering Photos.com/Photos.com/Getty Images
 • Formål

  National Institutes of Health siger, at kolesterol er nødvendig for et velfungerende af det menneskelige legeme. Kolesterol understøtter membranstrukturer, og visse endokrine kirtler bruge det til at syntetisere steroidhormoner. NIH siger hjernen har den højeste kolesterol koncentration af ethvert organ orgel. Kolesterol er nødvendigt for hjernens korrekt vækst og udvikling.


  Brain Effects

  En leder i The American Society for Clinical Investigation Inc. siger, at Smith-Lemli-Opitz syndrom kan være forårsaget af kolesterol mangel i hjernen. Dette syndrom, som først blev identificeret i 1964, kan medføre alvorlig mental retardering og en unormalt lille hoved. Yderligere forskning har vist, at mikrocefali kunne medføre for lidt kolesterol er til rådighed i hjernen.


  Krop Effects

  Ifølge Sandy Simmons 'bindevæv site, har flere undersøgelser vist, at for lidt kolesterol kan øge risikoen for hjerneblødning hos mænd. American Heart Association forbundet lavt kolesteroltal med en øget risiko for hæmoragisk Stokes. NIH fandt, at kvinder med lavt kolesteroltal er på et højere risiko for at føde for tidligt og få et barn med en lav fødselsvægt.


  Følelsesmæssige Effects

  Lavt kolesterol kan forårsage følelsesmæssige effekter i nogle mennesker. Ifølge Dr. Randy Sansone, skriver i tidsskriftet "Psykiatri" flere undersøgelser har fundet sammenhæng mellem lav kolesterol og depression. Sassone citeret en sydkoreansk undersøgelse, der fandt en mulig forbindelse mellem alt for lavt kolesteroltal, depression og selvmord og en finsk undersøgelse, der viste, folk med lave niveauer af kolesterol, er mere tilbøjelige til at blive indlagt for depression. En amerikansk undersøgelse bekræftede forhøjede indlæggelse risiko. CNN rapporterede om en anden undersøgelse, udført på Payne Whitney Clinic i New York, at der findes mennesker, der tager kolesterolsænkende medicin, eller som har en lavere end normalt kolesteroltal har impulskontrol problemer. Nogle også handle mere aggressivt eller destruktivt end normalt.

 • Tags:

Posts Carousel