Virkningerne af asparaginsyre om Testosteron

 • In Default
 • October 20
 • 147 Views
 • 0 comments

 • Virkningerne af asparaginsyre om Testosteron  Leydig-celler har den funktion at producere testosteron. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Fleste testosteronforøgende kosttilskud omfatter D-asparaginsyre, ofte som DAA eller D-Asp, som den første bestanddel. Der er nogen uenighed om, hvorvidt eller ikke D-asparaginsyre er effektiv. D-asparaginsyre er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 21 år. Altid konsultere din læge, før du bruger nogen kosttilskud.

  Amino Acid nomenklatur

  Alle aminosyrer undtagen glycin, som anvendes af det menneskelige legeme for proteinsyntese har to næsten identiske former, noteres som L- eller D-. Disse benævnelser henvises der til, hvordan dele af molekylet reagerer under et optisk lys. Med hensyn til proteinsyntese og muskelvækst, er det kun de L- former anvendes i denne proces. D- form af aminosyrerne er også fundet i det menneskelige legeme og kan anvendes i en række forskellige processer samt.


  Hvad er asparaginsyre?

  Asparaginsyre er en aminosyre, som indeholder en sur sidekæde og anses for at være ikke-essentiel. Dette betyder, at det menneskelige legeme kan gøre tilstrækkelige mængder af det, hvis forbruges tilstrækkelige mængder af essentielle aminosyrer. L-asparaginsyre vides at deltage i udviklingen af ​​de molekyler, der bidrager til at gøre DNA.


  Asparaginsyre og Testosteron

  Med hensyn til testosteron, er D-asparaginsyre anvendes, ikke L- form. En undersøgelse på University of Napoli hjælp fugle viste, at D-asparaginsyre reagerer i hjernen til at frigive luteiniserende hormon eller LH. LH derefter rejser til testiklerne, hvor det kommer ind i specialiserede celler eller Leydig celler, som har den funktion at skabe testosteron. Artikler udgivet af "Brain Research anmeldelser" enig med den foreslåede aktion af D-asparaginsyre og dens virkninger på testosteron.


  D-asparaginsyre og mennesker

  Dyreforsøg viser effektivitet er store, men undersøgelser med anvendelse af de samme kosttilskud på mennesker er ikke entydige. Der er få undersøgelser udført ved hjælp af D-asparaginsyre og mennesker. En undersøgelse i "reproduktive biologi og endokrinologi" viste, at mænd suppleret med 3,12 g D-asparaginsyre i 12 dage oplevet en stigning i deres frie testosteron med cirka 40 procent. Efter tre dage med ingen brug, deres frie testosteron niveauer faldet med omkring 10 procent.


  Anbefalet brug

  Langsigtede undersøgelser er ikke udført med D-asparaginsyre. De fleste producenter af produkter, der indeholder D-asparaginsyre anbefaler at bruge produktet i perioder på 4 til 12 uger efterfulgt af en periode med ophør fra produktet laseraktive 2 til 4 uger. Læs altid etiketten på supplementet du tager og bruger denne henstilling i overensstemmelse hermed. Aktuelle anbefalinger baseret på "reproduktive biologi og endokrinologi" foreslår at bruge 3,12 g per dag.

 • Tags:

Posts Carousel