Virkninger af Metadon Med Xanax

 • In Default
 • March 12
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Virkninger af Metadon Med Xanax  Xanax er ikke den bedste langsigtede behandling for angst. Photo Credit Hangover, Hovedpine, Pain billedet ved Monika 3 trin Ahead fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Metadon er et medlem af klassen af ​​lægemidler kendt som opioider. Det anvendes til behandling af kronisk smerte og som en erstatning terapi for dem afhængige af farligere opioide lægemidler, såsom heroin. Xanax tilhører klassen af ​​benzodiazepiner og bruges primært til angst. Metadon og Xanax tilsammen kan have potentielt livstruende effekter i en person, der aldrig har taget opioider, men det er usandsynligt i en langsigtet bruger disse problemer. Misbruge den mest alvorlige langsigtede bekymring Xanax brug hos patienter i metadonbehandling substitutionsterapi.


  Respiratorisk depression

  Én virkning af metadon og andre opioider er et fald i respiratorisk impuls stammer fra hjernen. Dette drev kan formindskes til det punkt, hvor vejrtrækningen stopper helt, hvilket er, hvad der forårsager død i tilfælde af en opiod overdosis. Benzodiazepiner også forårsage respiratorisk depression, selv gennem en anden mekanisme end opioider. Når respirationsdepression af opioider og benzodiazepiner kombineres virkningen multipliceret og risikoen for farlig nedsatte niveauer af vejrtrækning er stærkt forøget, ifølge "Principles of Pharmacology". Tolerance overfor mange af virkningerne af opioider, og i mindre grad de af benzodiazepiner, udvikler dog hurtigt, og respirationsdepression er særlig bemærkelsesværdigt i denne henseende. Langsigtede brugere af opioider kan roligt tolerere en dosis mange gange større end den, der ville være fatal for nogen tager dem for første gang. Da metadon bruges næsten udelukkende som en langvarig behandling for afhængighed eller smerte, kombinationen med Xanax er mindre tilbøjelige til at forårsage en risiko for alvorlig respirationsdepression medmindre dosis af hvert lægemiddel pludselig er steget markant anden grund.


  Sedation

  Sedation er en anden effekt, metadon og benzodiazepiner har til fælles. "Principper for Pharmacology" siger, at når metadon og et benzodiazepin kombineres, er den sedative effekt ganget. Mens sedation er ikke nødvendigvis farlig i sig selv, er det ofte forekommer i tandem med respirationsdepression og gør det langt mere farlig. Patienter med nedsat vejrtrækning, der er bevidstløs eller semi-bevidst er langt mere tilbøjelige til at opleve problemer såsom kvælning eller opsugning opkast i lungerne. En sådan grad af sedation er usandsynligt, men i en langsigtet metadon bruger, der også tager Xanax. Tolerance til de sedative virkninger af metadon tendens til at udvikle så hurtigt som tolerance over for respirationsdepression, og langsigtede brugere af stabile doser af metadon erfaring lidt, om nogen, sløvende virkning fra den.


  Misbrug

  Benzodiazepiner har generelt et stort potentiale for misbrug, i henhold til "American Family Physician", og Xanax er særligt slemt i denne henseende på grund af sin hurtigt indsættende og kortvarig virkning. Patienter, der har haft tidligere problemer med stofmisbrug er i langt større risiko for misbrug af stoffer som Xanax, selv om de oprindeligt bruges til lovlige medicinske grunde. Definition har patienter på metadon vedligeholdelsesbehandling havde tidligere stofmisbrug spørgsmål, benzodiazepiner udgøre en betydelig risiko for misbrug for dem. I betragtning af at der er meget bedre valg for den langsigtede behandling af angst, såsom anti-depressiva og adfærdsmæssige tilgange, benzodiazepiner har meget begrænset legitim brug for patienter på metadon vedligeholdelsesbehandling. De kan være passende for ekstremt kortvarig behandling af højt akutte angstlidelser, såsom panikanfald, indtil de langsigtede behandlinger begynder at blive effektive, men de bør udfases efter et par uger og undgået helt, hvis det overhovedet er muligt , ifølge "Harrisons Principles of Internal Medicine."

 • Tags:

Posts Carousel