Virkning af Retin A på rynker

 • In Default
 • March 3
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Virkning af Retin A på rynker  Retin A er tilgængelig som en lotion, gel og opløsning. Photo Credit produit de beautà © billede af Laurent Hamels fra Fotolia.com
 • Oprindeligt ordineret som en behandling for acne, Retin A snart udviklet et ry for sine anti-aging egenskaber. Regelmæssig brug af Retin A udglatter rynker og fine linjer, og svinder mørke pletter forårsaget af solskader. Retin A er tilgængelig ved recept og anvendes topisk. Det er kendt generisk som tretinoin.

  Funktion

  Retin A forbedrer exfoliation proces af huden og ifølge University of Maryland Medical Center, stimulerer produktionen af ​​collagen i huden. Dette fremskynder omsætningen af ​​hudceller, hvilket resulterer i yngre udseende hud.


  Fordele

  Retin A forbedrer huden ved at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker, fading mørke pletter, og udjævning hudfarve. Alle disse funktioner gør huden synes yngre.


  Tidsramme

  Det tager mellem to og seks måneder for at se mærkbare forbedringer i hudens tone fra anvendelsen af ​​et Retin A-produkt.


  Overvejelser

  Retin A er en receptpligtig medicin, og kan ikke være rigtigt for alle. Hvis du er gravid eller ammende, vente med at begynde at behandle rynker med Retin A. Der er også medicin, der kan interagere med Retin A. aminokapronsyre, Aprotinin, Fluconazol, Ketoconazol, Tetracyclin, tranexamsyre og Voriconazol kan have en negativ interagere med Retin A eller stigning Deres risiko for at udvikle bivirkninger fra enten medicinering, ifølge Drugs.com. Tal med din læge om eventuelle medicin, du i øjeblikket tager, før du begynder at bruge Retin A.

  Retin A findes i flere former, herunder en løsning, gel og lotion. Din læge, kan hjælpe dig med at beslutte den formulering, der er bedst for dig. Tør eller følsom hud kan tåle lotion bedre, mens fedtet hud kan reagere bedre på en gel.


  Advarsel

  Retin A brug fører til rødme, irritation og brændende i første omgang i næsten alle brugere, ifølge UMMC. Minimer irritation ved at bruge Retin A to gange om ugen til at starte, gradvist at øge hyppigheden af ​​ansøgningen som din hud bliver vant til produktet. Spørg din læge om at anvende en én procent hydrocortison creme efter ansøgning til at lette rødme. De fleste brugere finder, at disse ubehagelige bivirkninger falme inden for tre måneder.

  Retin A øger sol sensitivitet, så det er vigtigt at anvende en SPF lotion til alle områder, hvor du bruger Retin A, selv på en overskyet dag.

 • Tags:

Posts Carousel