Ville du bære disse Crazy-Ser flip-flops?

  • In Default
  • August 8
  • 6 Views
  • 0 comments

Ville du bære disse Crazy-Ser flip-flops?


Vil du bære disse sandaler? Wellrox gav os et par af deres sko-grundlæggende flip-flop sandaler med tå separatorer til bedre sikre dine fødder-at prøve. Og mens de er ikke de flotteste sko, fandt vi, at de er comfy.

Tonsvis af sko dukker op fra forskellige mærker som Wellrox, Oofos og Therafit, med påstande om, at de kan rette kroppen tilpasning, giver mund relief, og hjælpe med balance og støtte.

Hvad vi ønsket om parret fra Wellrox: Du ved, når du går i sandaler og har til greb med tæerne med hvert skridt? Tja, der er ingen grund med disse-de gør alt arbejdet for dig.

Konturen senge af skoene er beregnet til at bringe lindring til ømme fødder. De har en dejlig cushiony bue, som synes at give dine fødder mere støtte.

Vi spurgte ortopæd Dominic Catanese, MD, for hans syn på sådanne sko.

"Jeg er virkelig stor om kontur fod senge i sandaler," siger Dr. Catanese, direktør for Podiatric kirurgi ved Montefiore Medical Center og lektor ved Albert Einstein College of Medicine. "Jeg ser tonsvis af problemer kommer sommeren, når folk kommer i virkelig flade eller tynde såler læder sandaler. Nogle mennesker kan tåle dem, men for en masse mennesker, de skaber problemer. "

Wellrox formål bag tå separator og mund arch combo er at hjælpe tilpasse tæerne skabe en bedre balance i kroppen og lindre ømme fødder og ben muskler.

Dr. Catanese siger han mener Wellrox er gode, støttende sandaler, selvom han siger folk ville nødt til at prøve dem ud for selv at se, hvordan tå separatorer føler på deres fødder.

Vi gjorde elsker konceptet bag sko og fornemmelsen af ​​hvert trin, når der bærer dem, men vi var ikke så opsat på udseende-der er pænere sommer sko derude. Og skoene spænder fra $ 89- $ 110 (findes på Macys og andre butikker), som er en smule pebret. Jeg er ikke sikker på jeg ville foråret for $ 98 par forsøgte jeg ud, medmindre de var bedre leder. (Selvom de kommer i mange forskellige farver, herunder pink, rød, brun, grå, grøn og flere formater, herunder blomster, glitter og endda cheetah print, samt sko, der mere ligner sandaler end flip-flops. )

Dr. Catanese siger disse sko kunne være perfekt for at gøre gøremål omkring huset. Hvis du gør vasketøjet og rengør køkkenet i dem, kan det hjælpe med at forhindre tilbage og mund smerter, som kan resultere fra disse aktiviteter.

Hvis du ønsker at give en vis lettelse for dine ømme fødder, kan disse terapeutiske sko være svaret.

Læs mere:

  • Sole Mates: at finde den perfekte Shoe
  • 5 Regler for Sund Sko Shopping
  • Workout tøj, der gør dig Look Thin
  • De bedste Jeans til din krop

Posts Carousel