Vildmark overlevelse Essentials


 • Vildmark overlevelse Essentials



  Må ikke hovedet ind i ørkenen uden en nødsituation overlevelse kit. Photo Credit Forest billede ved Jody Vrugteveen fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Aldrig hovedet i naturen uden planlægning og pakning på det værste. Uanset om du rammer sporet for en eftermiddag vandretur eller planlægger at uslebne det i skoven for en weekend, kan dit liv afhænger af din vildmark overlevelse kit. Forhåbentlig vil du aldrig brug for det. Men skulle du få tilskadekomne eller tabt, vil du være glad for at have hvert element på din vildmark overlevelse listen.


  Grundlæggende udstyr List

  Tag et kompas og kort for at hjælpe dig med at finde vej. Tilføj en fløjte og et lille spejl til signalering i tilfælde af du gå tabt. Pack en vandtæt sag med strike-overalt kampe og en lille klump af brand starter. Den Iowa State University Outdoor Adventure Center foreslår herunder en smergel bord som en match angriberen. Tilføj en lommelygte eller forlygte og pakke en ekstra pære og batterier. Omfatter sunblock, en kniv med flere værktøjer og en folie plads tæppe. Space tæpper er lette og ikke meget større end et spil kort, når foldet. Tilføj nylon Tarp og snore til at lave en simpel husly. Tag en folde skovl i vinteren. Hvis du ikke kan se uden dine briller eller kontakter, tage et ekstra par.


  Mad og vand List

  Tage vand - ekstra om sommeren - og fyld dine flasker, når du har chancen. Antag alt det vand, du finder er udrikkeligt, advarer Central Washington University, og pakke vand rensning tabletter eller en lille flaske jod. Du kan også bruge jod til at desinficere sår. Pack letvægts, nonperishable fødevarer såsom energi- og granola barer, trail mix, instant suppe mix og pulveriserede måltid udskiftninger. Omfatter te poser eller instant kaffe. Tilføje et par restaurant-stil salt pakker eller bouillon terninger for at erstatte kroppens natrium. Tag nogle wire snarer eller grundlæggende fiskeredskaber - line, kroge og synk - hvis du løber tør for mad. I et interview med "Moder Jord News," Boulder Outdoor Survival School direktør Doug Nelson foreslog at tage en Sierra-typen camper kop. Du kan bruge det for at spise, drikke, madlavning, kogende vand og smeltende sne.


  Førstehjælp List

  Sørg for at du har gaze, sommerfugl bandager, stort band-aids og tape. Trekantede bandager fungerer godt for stropper og skinner, siger Iowa State University Outdoor Adventure Center. Tilføj små beholdere af sår renere, antibiotisk salve og desinfektionsmiddel. Tilføj feber-reducerende smertestillende, mavebesvær tabletter, antihistaminer og receptpligtig medicin. Tag en elastisk wrap og sikkerhedsnåle i tilfælde af en forstuvning, gummihandsker, et stykke moleskin for vabler og en slange bid kit. Hvis du er kniven ikke har dem, tilføje pincet og en lille saks.


  Tøj List

  Tag en hat - uanset hvad. En hat beskytter dig mod solen og holder din kropsvarme i at slippe ud, når det er koldt. Bære lag og et vandtæt ur. Selv hvis det er varmt udenfor, tage regntøj. En nylon poncho fungerer godt, siger Iowa State University Outdoor Adventure Center, fordi du også kan bruge den til at lave et krisecenter. Vælg en lys farve, ligesom appelsin, så du vil være synlig for redningsfolk. Om vinteren, pakke handsker, ekstra sokker og en varm jakke. Central Washington University foreslår uld, fordi du vil holde varmen, selvom det bliver vådt. Hvis du iført snesko eller ski, pakke de leverancer, du skal bruge for at reparere dem. Tage solbriller at forhindre sne blindhed.

 • Tags:

Posts Carousel