Vil spise en masse of Grapes slippe af rynker?

 • In Default
 • March 22
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Vil spise en masse of Grapes slippe af rynker?  Druer er ikke en rynke kur, men de er stadig en sund snack. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Forskellige forbindelser isoleret fra druer har vist sig at have mange sundhedsmæssige fordele, og disse forbindelser er blevet fremmet som antiaging mirakler, der indgår i kosttilskud og hudcremer, der lover at slette rynker. Mens druer er en sund tilføjelse til enhver diæt, er de ikke mere tilbøjelige til at slippe af med rynker end nogen anden frugt.

  Aktive Ingredienser

  Druer indeholder en række gavnlige forbindelser, men huden og frøet excite særlig interesse. Skindene indeholder en antioxidant kaldet resveratrol, som er ved at blive undersøgt med hensyn til dens bidrag til hjerte sundhed og forebyggelse af kræft. Frøene indeholder oligomere proanthocyanidin komplekser eller OPCs, plus linolsyre og andre antioxidanter. Begge dele af drue er blevet foreslået som antiaging kosttilskud, men beviserne er knappe hidtil.


  Resveratrol

  Dyreforsøg har vist, at resveratrol har gavnlige virkninger på hjertet, men der er meget lidt beviser for, at det har en effekt på rynker. En 2010 undersøgelse i Public Library of Science tidsskriftet "PLoS ONE," blev det fundet, at topisk anvendt udvundet resveratrol reduceret celledød i humane vævsprøver, men det betyder ikke udslag i druerne at komme af rynker. Først blev resveratrol ekstraheret og koncentreret, hvilket resulterer i en meget højere dosis end druer levere. For det andet blev resveratrol påført topisk i stedet for internt, og for det tredje blev vævsprøven læ i et laboratorium, ikke er udsat for de miljømæssige belastninger, stress levende menneskehud.


  Grape Seed Extract

  Vindruekerneekstrakt er blevet promoveret som en rynke kur, selv ifølge University of Maryland Medical Center, beviserne hidtil viser ikke det at have meget af en virkning. Vindruekerneekstrakt påføres topisk som en ingrediens i mange anti-rynke cremer, og det også er taget internt i doser op til 150 mg per dag for at forhindre den oxidative skader, som kan forårsage rynker. Dette betyder ikke oversætte til at spise druer, men med mindre du spiser frøene så godt.


  Praktisk brug

  Hvis du tror, ​​resveratrol og drue frø kan hjælpe dig, brug uddrag, da de indeholder en meget højere koncentration af de aktive ingredienser end hele drue. Den forskning, som af tidspunktet for offentliggørelsen, tyder på, at disse forbindelser kan hjælpe med at forhindre rynker, ikke helbrede dem, og en kost med frugt og grønt gør det alligevel. Som de fleste frugter, druer har et højt vandindhold, der kan hjælpe med at holde din hud hydreret og et væld af vitaminer, mineraler og antioxidanter for at hjælpe med at stoppe frie radikaler, før den starter.

 • Tags:

Posts Carousel