Vejrtrækning teknikker & Cykling


 • Vejrtrækning teknikker & Cykling  Senior mand cykling på vej Foto Credit diego_cervo / iStock / Getty Images
 • Hvis du nogensinde har redet op ad bakke med dine lunger føle sig som de er i brand, vil du allerede ved, hvordan dårlig vejrtrækning teknik kan alvorligt hæmme din præstation. At lære at trække vejret ordentligt både på og uden cyklen vil ikke blot øge din udholdenhed, men også forbedre din hastighed. Perfektionere din vejrtrækning teknik kunne være en af ​​de centrale elementer, der er nødvendige for at øge din all-around præstation som en cyklist.

  Vejrtrækning Fordele

  Når du cykler - som med enhver øvelse - jo hårdere du arbejder, jo sværere kroppen skal arbejde for at give ilt til musklerne. Learning teknikker til at trække vejret mere effektivt kan bidrage til at forbedre dine præstationer både på og uden cyklen. Når lungerne og de omkringliggende interkostale og membran muskler understøttes, kroppen er fri til at bruge mere energi på dit muskelarbejde for bedre hastighed og udholdenhed. Derudover, med fokus på din vejrtrækning teknik giver dit sind med en positiv distraktion under en udfordrende tur.


  Vejrtrækning teknikker

  Før du selv hoppe på cyklen, at tilbringe lidt tid at lære at trække vejret ordentligt, kan bidrage til at forbedre din præstation. Carrie Myers, af den amerikanske Rådet om Motion, anbefaler at finde et roligt sted, hvor du kan fokusere på din vejrtrækning vaner. Vær opmærksom på din kropsholdning og sikre, at dine skuldre er ikke foroverbøjet frem. Træk vejret langsomt og rytmisk gennem dine næsebor. Næsebor vejrtrækning er langt mere effektiv til filtrering og transportere ilt til dine lunger end munden vejrtrækning. Som du indånder, skal du sende åndedrag at din mave, udvide maven og udøver mellemgulvet og mellemsiddende muskler.


  Ydeevne Vejrtrækning

  Ydeevne vejrtrækning er en specifik vejrtrækning teknik udviklet til at forbedre din cykel præstation. Øve effektive metoder til vejrtrækning kan forbedre din cykel tid, udholdenhed, udnyttelse af ilt og respiration af affaldsmaterialer. Forestillingen vejrtrækning teknik skitseret af Myers er opdelt i tre separate foranstaltninger: indånder, holder og udånder. Hver handling er udført i en "2, 2, 4" tæller, så for hvert åndedrag cyklus, du indånder i to tæller, holde vejret i to tællinger og udånder fire tæller. For nogle cyklister, en "2, 2, 4" count er for lavvandet. Hvis dette er tilfældet for dig, øge den tid til "4, 4, 8" eller "5, 5, 10."


  Tips og overvejelser

  Øv nye vejrtrækning teknikker, før du begynder at træde. Sørg for, at du føler dig tryg udfører teknikken og stoppe øjeblikkeligt, hvis du føler dig svimmel, angst eller svag. Hvis du lider af nogen vejrtrækning betingelser, som astma, skal du sørge for at tale med din læge, før du prøver de åndedrætsøvelser, der er anført ovenfor.

 • Tags:

Posts Carousel