Vedvarende hoste i Kids kan ofte være kighoste


Vedvarende hoste i Kids kan ofte være kighoste

Onsdag Juni 25, 2014 (healthday News) - En femtedel af britiske børn i skolealderen, der besøger deres læge på grund af en vedvarende hoste er diagnosticeret med kighoste, ifølge en ny undersøgelse.

Hvad mere er, de fleste af børnene er blevet fuldt vaccineret, undersøgelsens forfattere rapporteret.

"Kighoste [kighoste] kan stadig findes i en femtedel af børn i skolealderen, der præsenterer i den primære sundhedssektor med vedvarende hoste og kan forårsage klinisk signifikant hoste i fuldt vaccinerede børn," Kay Wang, fra University of Oxford, og kolleger skrev i undersøgelse offentliggjort online 24 juni i BMJ.

Forskerne så på 279 børn, i alderen 5 til 15, som blev set af deres familie læge om en hoste, der havde varet 2-8 uger.

Tests viste, at 20 procent af børnene havde beviser for nylig kighoste infektion, herunder 18 procent, som var blevet vaccineret mod sygdommen.

Børn, der havde modtaget den børnehaven pertussis booster vaccination mere end syv år siden var tre gange mere tilbøjelige til at have kighoste end dem, der fik booster for nylig. Risikoen for pertussis var ens for børn, som fik enten en tre eller fem-komponent børnehaveklasse booster vaccine.

Børn i Det Forenede Kongerige modtager pertussis vaccinationer på 2, 3 og 4 måneder, med en anden børnehave pertussis booster vaccination tre år efter færdiggørelsen af ​​den første kursus, ifølge baggrundsinformation i undersøgelsen.

Før børnehaven pertussis booster skud blev indført i Det Forenede Kongerige i 2001 blev næsten 40 procent af børn i skolealderen med vedvarende hoste sig at have kighoste.

"Disse resultater vil bidrage til at informere overvejelser om behovet for en teenager pertussis booster vaccination i Det Forenede Kongerige," forfatterne konkluderede.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Library of Medicine har mere om kighoste.

Posts Carousel