"Vedligehold, Må ikke Gain 'Kan virke bedst for Overvægtige Black Women


"Vedligehold, Må ikke Gain 'Kan virke bedst for Overvægtige Black Women

Af Alan Mozes
HealthDay Reporter

Mandag august 26 (healthday News) - Fremme vægt vedligeholdelse, snarere end vægttab, kan være den mest effektive måde at bekæmpe fedme blandt sorte kvinder, ny forskning antyder.

Konstateringen stammer fra arbejdet med næsten 200 mildt overvægtige unge og midaldrende sorte indbyggere i North Carolina, hvoraf halvdelen har deltaget i en ny yearlong mad rådgivning og motion program designet til at fastholde de enkelte patientens aktuelle kropsform, snarere end at kaste pounds.

Den nederste linje: Selv om de fleste af de kvinder givne standard vægttab rådgivning fortsatte med at tage på i vægt i løbet af de følgende 18 måneder, der givet vedligeholdelse rådgivning var langt mere tilbøjelige til at stabilisere deres vægt.

"Sorte amerikanske kvinder har nogle af de højeste forekomster af fedme i verden," sagde undersøgelse forfatter Gary Bennett, direktør for Duke University Obesity Prevention Program i Durham, NC "Helt ærligt, 80 procent er overvægtige, hvilket betyder, at overvægt er blevet det normen. "

"Federal retningslinjer anbefaler, at vores primære pleje læger opfordrer alle overvægtige patienter til at tabe," Bennett sagt. "Men sorte kvinder ikke nødvendigvis ønsker at tabe sig, måske fordi de er mindre tilbøjelige til at værdsætte pc'ens tykkelse som en kulturel norm og har færre sociale pres for at gøre det. Det er klart, at vi konsekvent se, at sorte kvinder ikke gør godt, når vi forsøger at levere vægttab behandling. "

"Vores fokus var på vægt stabilitet," sagde han. "Og vi har ikke skubbe sammenhængen mellem sundhed og vægt. Målet var at hjælpe disse kvinder - som allerede er lidt overvægtige -. Undgå yderligere vægt gevinster, der år efter år, vil give anledning til alle mulige sundhedsmæssige komplikationer nede ad vejen "

Bennett drøftede sit holds resultater i august 26 udgave af tidsskriftet JAMA Internal Medicine.

Undersøgelsens deltagere blev rekrutteret fra seks forskellige North Carolina community sundhedscentre starter i 2009. Alle var i alderen 25 og 44, alle blev anset for "klasse 1" (mildt) fede, og de fleste var på de nederste trin af den socioøkonomiske stigen.

I løbet af 12 måneder blev omkring halvdelen fordelt randomiseret til at modtage den sædvanlige vægttab rådgivning. Den anden halvdel blev indrulleret i et stærkt individualiseret og fleksibel vægt-stabilitet-rådgivning program kaldet Shape.

Alle Shape patienter fik en KFUM-medlemskab. De blev også opfordret til at foretage mindre justeringer mad-forbrug (ingen sukkerholdige drikke; mere frugt og grønt), der ville resultere i en 200-kalorie dukkert i daglige forbrug.

Alt imens blev Shape patienterne ikke at vide, at det punkt i programmet var at tabe sig, men det var snarere at føle sig bedre samlet og samtidig holde deres nuværende fysik.

Resultatet: Ved den etårige mark mere end 62 procent af Shape kvinder havde enten fastholdt deres oprindelige vægt (og krop-mass index, et mål af kropsfedt baseret på højde og vægt), eller endda kaste nogle pounds, sammenlignet med omkring 45 procent af dem, der modtager vægttab rådgivning.

Hvad mere er, blev vægten stabilitet blandt Shape deltagerne sig at have fortsat frem til 18-måneders mærket, seks måneder efter at programmet sluttede.

"Hvad er vigtigt at vide, er, at når sorte kvinder er lidt overvægtige eller fede, de faktisk ikke har så mange sundhedsmæssige risici som andre grupper," Bennett sagt. "Vi ved ikke rigtig hvorfor, men de synes at have en slags sundhedsmæssige fordele i denne henseende. Samtidig ved vi også, at denne fordel forsvinder, efterhånden som de fortsætter med at tage på i vægt år efter år, så hvis vi ikke forhindre, at [langsigtet] vinde de vil helt sikkert stå ansigt til ansigt med alle mulige af kardiovaskulære problemer, hypertension og diabetes. "

"Denne forebyggende tilgang er meget vigtigt," tilføjede han. "Og slet det kan have fordele ud over sorte kvinder alene. Der er mange mennesker, der er uinteresseret i vægttab eller har været forgæves forsøger. For dem, vi nu har et budskab, der kan arbejde:. Bare ikke får længere "

I en redaktionel offentliggjort med hertugen undersøgelsen, tidligere amerikanske Surgeon General Dr. Regina Benjamin lånte hendes støtte til Shape-programmet.

"Som Surgeon General, hele mit fokus var på forebyggelse," Benjamin sagde. "Dette innovative tilgang passer lige ind i det, fordi det viser, at selv om du ikke kalde det" sund "en læge kan give mig en sund livsstil recept, at jeg faktisk kan leve med og inkorporere i min familie, min hverdag, min kirke liv. "

"Det er også en positiv ny måde at tænke sundhed, der ikke handler om at fortælle folk, at du ikke kan gøre dette, og du kan ikke gøre det," Benjamin sagde. "Det fokuserer ikke på din kjole størrelse eller hvad vægten siger. Den fokuserer på det bedre og underholdende aspekter af sund levevis ved at fortælle folk, at [de er] kommer til at have et bedre resultat samlet. Du og din familie kommer til at føle sig bedre og blive lykkeligere. Det er belønningen. "

Flere oplysninger

For mere om fedme og sorte kvinder, besøg womenshealth.gov.

Posts Carousel