Vand Play Tragte for kognitiv udvikling i Babies


 • Vand Play Tragte for kognitiv udvikling i Babies  Integrer sand i vand tragt spil for at fremme kognitive udvikling på stranden. Photo Credit Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
 • Seværdigheder, lyde og fornemmelsen af ​​vandstænk er dejlige til en babyÃ, â € ™ s sanser. Vand spil er også sundt stimulation for en Infanta € ™ s udvikle sindet. Da den elskede børnepsykolog Jean Piaget opdagede, babyer bygge kognitive færdigheder ved hjælp af deres sanser til at interagere med miljøet, der starter ved fødslen. Indarbejd Baby-venlige tragte på badetid at opmuntre dit Infanta € ™ s kognitive udvikling med enkle vand spille.

  Nyfødte

  Nyfødte canâ € ™ t endnu fatte objekter eller sidde op på egen hånd, men det doesnâ € ™ t betyde ita € ™ s for tidligt at indføre vand spille med tragte. Under badetid, hæld lunkent vand i en tragt og lad det løber ud foran din baby og over hendes mave, hænder og tæer - bare holde vandet væk fra hendes næse, øjne og mund. Hvis du gør det giver dit barn mulighed for at se, høre og føle vandet, da det strømmer gennem tragten, som fremmer tidlige kognitive færdigheder som perception og evnen til at spore bevægelse med øjnene.


  3 til 6 måneder

  Mellem 3 og 6 måneder, babyer udvikle evnen til at forstå objekter med formålet. Dette er et godt tidspunkt at opmuntre dit barn til at fylde og hæld en vand tragt under badetid. Hjælp dit barn greb, nedsænkes, fylde og hæld tragten at opmuntre hende finmotoriske udvikling og fremme kognitive færdigheder som årsag og virkning.


  6 måneder til 1 år

  Med den tid, dit barn er 6 måneder gammel, vil han sandsynligvis være i stand til at sidde op på egen hånd. Da han nærmer sin første fødselsdag, vil hans finmotoriske evner fortsætte med at forbedre, og han vil være i stand til at forstå og manipulere objekter med øget kontrol. Fyld en lille, oppustelig pool med en tomme eller to af vand, og placer den oven på en vandtæt tarp. Sæt dig ned på gulvet med din baby - eller på et tæppe i baghaven, hvis weatherâ € ™ s nice - og sted vand tragte, plasticrør, en kalkun baster, målebægre og andre beholdere inden for rækkevidde. Hjælp dit barn tragt og hæld vand i de forskellige containere, fremme en grundlæggende forståelse af tyngdekraften, volumen og andre videnskabelige begreber.


  1 og 2 årige

  Når dit barn er i stand til at stå op på hendes egen og demonstrere grundlæggende finmotorik - såsom evnen til at fylde og hæld en lille beholder - du kan udvide mulighederne for vand spille med en vandspejl. Med en voksen, vand tabeller giver en sikker, passende måde for ældre babyer til at udforske og eksperimentere med vand, som fremmer kognitiv læring på mange forskellige måder Giv dit barn med tragte i forskellige farver og størrelser, og opmuntre hende til at fylde, hæld, og oversvømme de tragte i tabellen bækkenet til at opdage de forskellige egenskaber af vand. Tilføj sne eller isterninger til vandet for forskellige resultater. Placer en vandtæt tarp under bordet og sætte en plastik smock på dit barn for nem oprydning.

 • Tags:

Posts Carousel