Vægtøgning i maven med kvinder

 • In Default
 • September 20
 • 28 Views
 • 0 comments

 • Vægtøgning i maven med kvinder  Mål din mave for at se, om du er i fare. Photo Credit nødt til kost billede af Kimberly Reinick fra Fotolia.com
 • Da kvinder alder, evnen til at kæmpe kampen for bule mindskes. Som dit stofskifte bremser med alderen, kropsfedt begynder at omfordele sig. Hos kvinder, bliver mest tydeligt, at omfordeling i maveregionen. Under de lag af spæk eller fedt, du ser, ligger visceralt fedt. Visceralt fedt omgiver organerne i en womanâ € ™ s mave, hvilket medfører en række sundhedsproblemer som fedtceller formere.

  Identifikation

  Bare fordi du ikke kan mærke det betyder ikke, ita € ™ s ikke er der. Selv før din mave begynder at rage, kan det underliggende visceral fedtlag være aktivt på arbejde. Da visceralt fedt er en aktiv fedt, abdominal vægt synes at snige sig ind på nogle kvinder. Hvis du er usikker på, om du har en sund mave størrelse, måle din mave. Wrap et målebånd stramt omkring din nøgne navlen. Hvis din måling er over 35 inches, har du for meget mave fedt og har en øget risiko for sygdom, ifølge University of Medicine og Dentistry of New Jersey.


  Advarsler

  Vægtøgning i maven området kvinder bærer et direkte link til højt kolesteroltal og insulinresistens. Insulinresistens, som påvirker din muskler, lever og din bodyâ € ™ s evne til at reagere på normale insulin niveauer, øger risikoen for diabetes. En forøgelse i abdominal vægt lægger også en kvinde i risiko for at udvikle forhøjet blodtryk og hjerte-kar-sygdomme. Ifølge NetWellness, hjertesygdomme er den største dræber af kvinder i de amerikanske Livsstilsændringer, der er målrettet en reduktion i abdominal fedt kan medvirke til at sænke disse risici.


  Spekulation

  Årsagerne til abdominal vægtøgning hos kvinder er talrige. Arvelighed spiller en stor rolle, især hvis genetik prædisponerer en kvinde til en stigning i fedtceller. Hormoner spiller også en rolle. Faktisk fortæller Harvard University, at kvinder nå overgangsalderen, østrogen niveauer dip mens androgen stiger. Dette skift i hormonal forholdet kan forårsage vægtstigning i maveregionen. Nogle forskere har også knyttet et fald i østrogen til en stigning i cortisol. Cortisol er et stress hormon, der faktisk fremmer vægtforøgelse omkring midten.


  Opløsning

  Simpelthen sætte, motion og kost kan hjælpe bremse vægtøgning i den kvindelige mave. Styrketræning med lette vægte to gange om ugen i kombination med aerobe øvelser såsom at gå eller løbe i 30 minutter om dagen kan hjælpe dig med kæmpe bule. Columbia University anbefaler en kost med komplekse kulhydrater (frugt, grøntsager og fuldkorn) og lavt indhold af mættet fedt til at bistå ved reduktion af abdominal fedt. Fem til seks små måltider i stedet for tre store måltider kan også hjælpe med at skære cravings og mindske risikoen for overspisning. Tilføjelse lean proteiner til din kost og drikke mindst otte 8-oz. glas vand hver dag kan også hjælpe.


  Potentiale

  DHEA, også kendt som dehydroepiandrosteron, viser lovende resultater for kvinder, der kæmper øget tilvækst i maven. DHEA, produceres naturligt i binyrerne, falder som kvinder alder. Washington University i St. Louis rapporterer, at DHEA udskiftning gennem tilskud synes at mindske bodyâ € ™ s tendens til at øge mave fedt som en kvinde aldre. DHEA kosttilskud, syntetisk skabt i laboratoriet, er tilgængelige i helsekost butikker og online.

 • Tags:

Posts Carousel