Vægt Training Programs for mandlige modeller

 • In Default
 • March 17
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Vægt Training Programs for mandlige modeller  Mandlige modeller typisk praktiserer intens styrketræning for at opretholde deres fysik. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Mandlige modeller følger en række af styrke-træning regimer til at opretholde en fysik, der er mejslet og velproportioneret. Bodybuildere og atleter kan træne efter sæsonen, men mandlige modeller har brug for at præsentere en fotogen udseende konsekvent. Mens atleter vurdere deres fysiske form med konkrete mål, såsom styrke eller ydeevne i en bestemt sport, mandlige modeller fokusere deres energi på at opnå et bestemt æstetik, uanset om det er at udvikle fremtrædende muskler eller en mager fysik.

  Træning og kost

  I mange tilfælde er styrketræning for mandlige fitness modeller intensitet kan sammenlignes med professionelle bodybuildere eller andre atleter. Mandlige mode modeller kan kræve mindre uddannelse, hvis de præsenterer en slankere billede. I et interview med "Muskel og styrketræning" magasin, fitness model Obi Obadike hævdede at uddanne sig til ca. 90 minutter 4-5 gange om ugen. Han berettede tilbringe længere perioder træning i fortiden, men har siden skåret ned på træningstid samtidig forbedre sin ernæring til at opretholde en sammenlignelig udseende. Obadike s diæt omfatter spise de fleste kulhydrater i morgen eller eftermiddag og generelt efter en low-carb, high-protein kost.


  Retningslinjer: Balanceret fysik

  Din præcise styrketræning regime afhænger i høj grad af, hvilken type fysik du ønsker at udvikle. Uanset dine mål, selv om, vil enhver mandlig model kræver en jævnt udviklet muskulatur. Være opmærksomme på både muskler modstående par, såsom biceps og triceps. Mens du arbejder en muskel, vil du strække den anden og omvendt, forbedre din fleksibilitet sammen med din styrke. Ellers balance din træning til at omfatte alle de store muskelgrupper, herunder gluteus maxmius, quadriceps, hamstrings, hip bortførere og hip adductors, gastrocnemius og soleus af kalve, den erector spinae, rhomboids og trapezius musklerne i ryggen , mavemusklerne, de pectorals, biceps og triceps.


  Retningslinjer: Specifikke øvelser

  Josh Henkin, konditionering specialist og udvikler af Ultimate Sandbag Training, anbefaler skiftevis blandt specifikke øvelser hver fjerde uge i stedet for at fokusere på specifikke øvelser. For eksempel Henkin anbefaler at bruge bænkpres, dips, flyes eller push-ups, i henhold til dine personlige præferencer. Uanset om du øver en flad bænkpres eller en flad Flye, du arbejder brystet lige; tilsyneladende forskelle er et resultat af den relative muskel isolation af hver øvelse.


  Grænser for styrketræning

  Mens styrketræning er afgørende for at opbygge muskelmasse, kan du finde, at mindre uddannelse er nødvendig for modellering, end for mange sportslige begivenheder. Thelonius Johnson, model, skuespiller og celebrity træner, undgår overdreven vægt uddannelse for at opretholde en slankere fysik. Uanset hvilken tilgang du tager til styrketræning, er det sandsynligt, at du bliver nødt til at kombinere din træning med masser af hjerte-kar-motion for at forbrænde overskydende fedt. Hvis du udvikler rock-hard mavemuskler, men ikke brænde off vom dækker dem, vil du næppe kvalificere sig til at næste modellering gig.

 • Tags:

Posts Carousel