Usædvanlige Seksuel Fiksering: Man vækket af Farts

  • In Default
  • December 26
  • 12 Views
  • 0 comments

Usædvanlige Seksuel Fiksering: Man vækket af Farts


Er denne mand lugte noget mærkeligt?
Credit: Underlig lugt foto via Shutterstock

Hvis "Brad" var blevet født et århundrede tidligere, kan han aldrig har fundet andre, der deler hans præferencer. Men internettet er en magnet for seksuelle tilståelser.

Forklare sine ønsker til en psykolog, Brad sagde: "Det var snarere tiltalende i lyd, og jeg befandt mig fiksere på det. I første omgang havde jeg ikke lyst til at indrømme, at jeg var i hans Farting, men til sidst besluttede jeg at eksperimentere, "ifølge en sag om Brad, et pseudonym, som er skrevet af Mark Griffiths, psykolog i England, der har specialiseret sig i adfærdsmæssige afhængighed.

Baseret på Brads beskrivelser af hans seksuelle præferencer, Griffiths diagnosticeret ham som en eproctophile, eller nogen seksuelt ophidset af flatulens. Som biseksuel, er Brad tiltrukket af Farting af mennesker af begge køn.

I interviews med Griffiths, Brad forsøgte at forklare, hvordan han udviklede eproctophilia. Hans første hukommelse hørte et rygte om, at hans middle-school crush pruttede i klassen. Han forsøgte også at forklare, hvorfor flatulens holdt sådan appel. [Hot Stuff? 10 Usædvanlige Seksuelle optagelser]

"Jo mere ulækkert, jo mere jeg kan lide det, da det øger følelsen af ​​dualitet. Jo mere ulækkert prut, og smukkere damen, jo mere af et skisma det er mellem den samfundsmæssige forventning og virkeligheden," Brad sagde.

Griffiths 'forskning på online adfærd, især online gambling, førte ham til at studere online communities, der afsættes til parafili - intense og atypiske seksuelle attraktioner. Når han kontrolleret rigtigheden af ​​"Brads" rigtige identitet, Griffiths tildelt pseudonym at offentliggøre akademiske forskning rapporter om sagen. Han arbejder på yderligere seks casestudier om seksuelle feticher, og med hver, han lærer ting, han ikke forventer.

"Pointen om casestudiet er, det er en enkelt person," Griffiths sagde. Forskellige mennesker kan opleve den samme parafili på forskellige måder. "Når jeg får presse omtale, så jeg får flere folk skriver i at sige" Hvad du sagde om Brad er ikke det overhovedet, "sagde Griffiths, professor ved Nottingham Trent University i England.

Gammel opfordrer i et nyt medie

Parafili er ikke nye, selvfølgelig. Den romanforfatter James Joyce afslørede en tendens til eproctophilia i 1909 i kærlighedsbreve til sin kone, som blev udgivet posthumt i 1970'erne. Betegnelsen for den parafili sadisme blev opfundet efter det 18. århundredes franske adelsmænd Donatien Alphonse François Marquis de Sade. De Sade skrev fiktive historier, detaljering voldelige og morderiske fantasier. Han praktiserede også seksuel vold - nogle gange ikke-consensually. Men de Sade værker blev ikke bredt offentliggjort før det 20. århundrede.

Selv i dag, paraphilias bære en stigmatisering. I diskuterer Brads tilfælde Griffiths fortalte LiveScience, "Paraphiliacs, i sig selv, er ofte pathologized og set som negative, men i dette tilfælde eproctophile er helt tilfreds." Jo mere han forsker parafili, jo mere Griffiths ser, at folk på internetfora ikke ønsker behandling.

I nogle tilfælde har det medicinske etablering ændret til enig med folks påstande om, at de har en præference, ikke et problem.

Counting feticher, skiftende synspunkter

Hvert år American Psychiatric Association opdaterer såkaldte Bibel af psykiske lidelser. Den Diagnostiske og Statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser er nu gået gennem fem revisioner - DSM 5 blev offentliggjort i maj - og hver gang, er seksualiteten blevet genstand for heftig debat.

I det tredje DSM, blev en fetich betragtet som en parafili kun hvis "personen har handlet på disse opfordrer eller markant foruroliget dem." Senere udgaver forøgede kriterierne, fra blot at handle på de trang til at opleve "væsentlig forringelse."

Den femte udgave skelner mellem paraphilias og paraphilic lidelser. En person med en parafili kan diagnosticeres med en paraphilic lidelse, hvis de nødstedte deres drifter, eller hvis de skade ikke-samtykkende mennesker ved at handle på dem. Dette sætter automatisk pædofili, voyeurisme, ekshibitionisme på listen over paraphilic lidelser.

Griffiths 'næste case-rapporter kan indeholde en brand fetish, en blindhed fetish og dacryphilia eller ophidselse ved tårer, gråd eller hulkende.

"En af de meddelelser fra disse casestudier er, forhåbentlig, at for mennesker væsener, er der næsten intet, de kan ikke seksuelt ophidset af," Griffiths sagde.

Posts Carousel