Usædvanlige Afslut gebyr Tips

 • In Default
 • February 27
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Usædvanlige Afslut gebyr Tips  Ryger cigaretter kan være en hård afhængighed at bryde. Photo Credit rygning billede ved Andrii IURLOV fra Fotolia.com
 • Rygning cigaretter er et vanedannende vane, som kan skade din krop i et væld af måder. Ud til potentielle åndedrætsproblemer, herunder emfysem og lungekræft, rygere lider også af gulfarvning af fingernegle og tænder, det mattering af sanser og dårlig ånde. Rygestop er ikke en let opgave at udføre og kan bringe mange abstinenser. Når du kæmper en trang, er der forskellige tips og tricks du kan bruge til at holde sig væk fra din cigaret og lighter.


  Spis din cigaret

  Spise cigaretter og de kemikalier, der er indeholdt i dem, er ikke sundt, men det kan hjælpe dig dræbe din appetit for dem. Når du har lyst til at ryge, spise din cigaret i stedet for belysning op. Dette vil være ulækkert at gøre, hvilket er præcis, hvorfor det er nyttigt - forbrugende cigaretter vil hjælpe med at udvikle en afsky for produktet og justere dine sanser, så de forbinder duften af ​​cigaretter med en ubehagelig oplevelse.


  Find en ny Break Habit

  Røg pauser kan være en bekvem grund til at træde udenfor eller væk fra dit arbejde og nyde et par øjeblikke af frihed. Som et resultat, kan rygestop nægte dig den ekstra grund til fordybning og sammensatte din stress og angst. I stedet for at fjerne disse pauser helt erstatte din cigaret med en snack, såsom et æble, eller ved at tage en hurtig tur for at få dit blod til at pumpe og opdatere dig selv.


  Suck om Tandstikker

  Sommetider komfort holder noget i munden, kan dæmpe tilbagetrækning af oral fiksering, mens din krop tilpasser sig den manglende nikotin strømmer gennem dit system. Anvendelse af tandstikkere vil hjælpe erstatte den fornemmelse, som cigaretter; du kan også bruge aromatiseret tandstikkere, hvis det ønskes.


  Besøg en Akupunktør

  Ifølge Readers Digest hjemmeside, kan akupunktur hjælpe bremse cigaret cravings. Besøger en akupunktør for behandlinger, mens du går igennem tilbagetrækning kan lette din ubehag og gøre det lettere at sige "nej."

 • Tags:

Posts Carousel