US Health Tjenestemænd Stadig Sporing Kilde til mave Bug udbrud


US Health Tjenestemænd Stadig Sporing Kilde til mave Bug udbrud

Af Dennis Thompson
HealthDay Reporter

Torsdag, 25 juli (healthday News) - amerikanske sundhed embedsmænd stadig forsøger at fastslå kilden til 285 tilfælde af tarm sygdom, som er rapporteret på tværs 11 stater siden slutningen af ​​juni.

Tilfælde af cyclosporiasis, som er forårsaget af en encellet parasit og kan udløse diarré og mavekramper, har montering gennem juli måned, siger Dr. Monica Parise, chef for den parasitiske sygdomme filial af det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse. Det cyclospora parasit kan ikke spredes fra person til person; det skal indtages via forurenet vand eller fødevarer såsom frugt og grøntsager.

"Det kan være temmelig elendig, fordi det kan give diarré, der kan vare i dage" Parise sagde.

Mindst 18 mennesker er blevet indlagt i tre stater på grund af cyclospora infektion. Ingen dødsfald er blevet rapporteret, ifølge CDC.

Cyclospora er en lille parasit, men er sønderlemmende effektive, siger Dr. Bruce Hirsch, en behandlende læge i fordelingen af ​​smitsomme sygdomme på North Shore University Hospital i Manhasset, NY

"Man kan indtage så få som 10 af disse små væsener og bliver syge," Hirsch sagde.

Embedsmænd har endnu ikke været i stand til at bestemme kilden til parasitten.

"Vi laver undersøgelsen," siger Dr. Thomas Frieden, direktør for CDC. "Vi forventer at være i stand til at identificere kilden, men vi har ikke været i stand til at gøre det endnu."

Ingen fælles begivenheder er blevet identificeret blandt de mennesker smittet med cyclospora, og embedsmænd har ingen ledninger på smittekilden, sagde Parise.

Den første rapporterede tilfælde opstod i Iowa, som er blevet hårdest ramt med mindst 138 mennesker syge, sagde Parise. De første tilfælde kom i slutningen af ​​juni, med flere infektioner rapporteres gennem juli.

Andre stater rapportering stort antal infektioner er Nebraska, med 70 sager, og Texas, med 66 sager.

En håndfuld cyclospora infektioner er også blevet rapporteret i Connecticut, Georgia, Illinois, Kansas, Minnesota, New Jersey, Ohio og Wisconsin, men embedsmænd mener nogle af disse kan indebære mennesker, der blev udsat i andre stater, sagde Parise.

Det tager omkring en uge for folk, der er smittet at blive syge.

Frieden opfordrede folk, der har lidt af diarré længere end et par dage til at blive testet for cyclospora. Antibiotika kan anvendes til behandling af alvorlige tilfælde af infektion.

Tidligere udbrud af cyclospora er blevet sporet tilbage til frugt og grønt importeret fra tropiske områder som Latinamerika og Sydøstasien, hvor parasitten er fælles, Parise og Hirsch sagde.

"Vores fødevareforsyning system er stort, komplekst og centraliseret. Vi får fødevarer fra hele verden, og de er pakket sammen og sendt meget, meget hurtigt, "Hirsch sagde. "Jeg ser på store udbrud som dette, og det gør mig spekulerer på, hvis flere lokalt dyrkede fødevarer ville være sikrere."

Folk, der ønsker at undgå infektion bør vaskes alle deres frugt og grønt, siger Hirsh. De bør også vaske madlavning overflader og redskaber med varmt sæbevand.

"For det meste er det en elendig gener, men den bekymring, jeg har som læge er for patienter, hvis immunforsvar er svækket [og] har en reel hård tid med denne infektion," Hirsh sagde. Han opfordrede ekstra forsigtighed for personer under kræftbehandling, genoprettelse fra en organtransplantation eller beskæftiger sig med HIV-infektion.

Flere oplysninger

For mere information om cyclospora, besøge amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Posts Carousel