Urtete til interstitiel cystitis

 • In Default
 • January 6
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Urtete til interstitiel cystitis  Urtete kan hjælpe med at lindre interstitiel blærebetændelse. Photo Credit Keith Brofsky / Valueline / Getty Images
 • Interstitiel cystitis eller IC --- også kendt som smertefuld blære syndrom --- er en kronisk betændelse i din blære væg. IC forårsager kroniske smerter i bækken området, smerter ved vandladning, og en følelse af vandladningstrang og frekvens. Lægerne ved ikke præcis, hvad der forårsager IC, men tro det kan være på grund af stress, angst, en autoimmun sygdom, overdreven histaminfrigørelse, en utæt blære foring eller skade på nerver i blæren. Konventionel behandling kan omfatte antihistaminer, antidepressiva og smertestillende medicin. Urtete kan hjælpe med at lindre symptomerne på IC naturligt. Konsultere din læge, før du starter urte behandling.

  Naturlægemidler aktioner

  Urtete til IC arbejder på forskellige måder. Anti-inflammatoriske urter til formål at reducere inflammation og beskadigelse af blærevæggen. Nervine muskelafslappende lette spændte bækkenbund, der udløser bækken og blære smerter. Antidepressiv urter reducere inflammation og smerter i nerverne i din blære. Check med en autoriseret læge til råds om dosering og tilberedning af urtete til IC.


  Evening Primrose

  Kæmpenatlysolie eller Oenothera biennis, er en duftende nordamerikansk urt med gule blomster. Frøene er rige på flygtige olie indeholdende gamma-linolensyre, eller GLA. Herbalists bruger olien til at behandle hudlidelser, irritabel tarm-syndrom, gigt og kredsløbslidelser. I sin 2001 bog, "The One Earth Herbal Sourcebook," herbalist og asiatiske medicin specialist Alan Keith Tillotson, Ph.D., D. Ay., Rådgiver ved hjælp af kæmpenatlysolie at reducere betændelse fra IC og helbrede slimhinderne i blæren væg. Intern brug af denne urt kan forårsage gas.


  Kava

  Kava eller Piper methysticum, er en stedsegrøn woody busk indfødte til Polynesien. Traditionelle healere bruger rødder og jordstængler til behandling af angst, stress og søvnløshed. Botaniker Ben-Erik van Wyk og biolog Michael Wink forklare i deres 2009 bog, "Lægeplanter of the World," at kava er rig på kemikalier kaldet kavalactones, som binder til hjernen receptorer og producere en beroligende og smertestillende virkning. Herbalist Alan Keith Tillotson anbefaler kava for IC til at mindske spændinger og smerter i blæren. Følg råd hos din læge vedrørende brug og dosering, da kava kan være giftige i høje doser over en længere periode.


  Perikon

  Perikon eller Hypericum perforatum, er en europæisk staude med små gule blomster. Historisk er det en bod for sårheling, men herbalists også bruge blomsterne til behandling af angst, nervøse tilstande og mild depression. Stress reduktion er afgørende i healing IC, og naturlige antidepressiva kan hjælpe helbrede betændte nerver og væv i din blære. I sin 2003 bog, "Medical Herbalism: The Science and Practice af Herbal Medicine," klinisk herbalist David Hoffmann anbefaler perikum at reducere inflammation, lindre nervesmerter, og reducere angst og spændinger. Bland ikke denne urt med andre antidepressiva.

 • Tags:

Posts Carousel