Urtete til depression

 • In Default
 • April 17
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Urtete til depression  Urtete break Kreditering Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Depression sker for de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt. Mange typer af depression findes, herunder svær depression; postpartum depression; Seasonal Affective Disorder, eller SAD, en tilstand forårsaget af mangel på sol forekommer i efteråret og vintermånederne; og præmenstruelle dysforisk lidelse, en form for depression, der påvirker præmenstruelle kvinder og spreder efter menstruation. Urtete kan bidrage til at forbedre dit humør, men hvis depression forstyrrer hverdagen, søge lægehjælp.


  Perikon

  Perikon er en gul blomstrende plante og århundreder gamle middel mod psykiske lidelser og nervesmerter. Forskellige former af planten også er blevet anvendt som et beroligende middel, et malaria behandling og en balsam for brandsår, sår og bug bites. Blomsterhovederne af planten anvendes til fremstilling af urtete, kapsler og tabletter til depression og beslægtede lidelser. National Center for komplementær og alternativ medicin rapporterer, at perikum kan bruges til kortvarig behandling af mild til moderat depression, selv om der foreligger modstridende beviser vedrørende effekten af ​​urter til mere alvorlig depression. Tal med din læge, før du bruger perikum urtete for depression.


  Ginkgo Biloba

  Ginkgo biloba er afledt af de ældste levende arter af træer - Ginkgo træet. Disse hårdføre træer vokser i USA. Mest udbredte til at forbedre hukommelsen og støtte kognitive funktion, ginkgo biloba indeholder to væsentlige elementer, flavonoider og terpenoider, der foregav at holde urten er medicinske værdi. Nogle Alzheimers patienter oplever færre følelser af depression, mens du bruger ginkgo biloba. Personer, der bruger visse medikamenter bør drøfte med deres læge sikkerheden af ​​Ginkgo biloba te for depression, da urten kan interagere med visse lægemidler.


  Kamille

  Kamille er en hævdvunden urtemedicin for angst og søvnløshed. Blomsterhovederne af planten bruges til at lave cremer og salver, flydende ekstrakter, kapsler, tabletter og te. To typer af kamille findes, tysk kamille og romersk kamille; begge lignende aktive bestanddele og kan anvendes til at mindske depressionsrelaterede symptomer, såsom irritabilitet og søvnløshed. Tal med din læge, før du bruger kamille urtete for depression, som lægemiddelinteraktioner og kan forekomme hududslæt.

 • Tags:

Posts Carousel