Urtete retsmidler mod nerveskader

 • In Default
 • February 18
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Urtete retsmidler mod nerveskader  Urter kan hjælpe nerveskader. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Nerveskader, også kaldet neuritis og neuropati, kan skyldes skader, infektioner, diabetes og virussygdomme, giftige stoffer, autoimmune lidelser, muskelspasmer og vitaminmangel. Skader på perifere nerver kan påvirke, hvordan du føler varme og smerte, og hvordan dine muskler reagere på stimuli. Konventionel behandling kan omfatte smertestillende, anti-beslaglæggelse medicin og antidepressiva, men disse kan have ubehagelige bivirkninger. Urteteer kan lindre smerter, spasmer og inflammation og hjælpe slappe beskadigede nerver. Spørg din sundhedspleje udbyder, før du starter urte behandling.


  Perikon

  Perikon eller Hypericum perforatum, er en lille busk med lyse gule blomster. Herbalists traditionelt bruger tinkturer og te til behandling af mild depression, men planten har også potente smertestillende egenskaber. Klinisk herbalist David Hoffmann bemærker, at perikum er nyttigt for iskias, en smertefuld kompression af nerverne i din lænden. Han anbefaler også at bruge det som en tonic, at nære beskadigede nerver og reducere betændelse, der kan bidrage til nervesmerter og traumer. Må ikke kombineres perikum med antidepressiva. Spørg din læge, før du bruger denne urt, hvis du tager p-piller, antiretrovirale midler, calcium kanal-blokkere eller kemoterapi.


  Kalot

  Kalot, Scutellaria lateriflora, er en flerårig urt med lilla blomster. Traditionelle healere hele verden bruger teer fra de tørrede rødder og overjordiske dele at behandle en række lidelser, herunder nervøse tilstande, inflammation, arteriosklerose, forhøjet kolesterol og epilepsi. Anlægget er rig på antioxidanter flavonoider, der kan hjælpe reparere nerveskader. Rødderne af nogle arter indeholder baicalin, som påvirker GABA-receptorer --- din krops vigtigste hæmmende neurotransmitter --- og har potente nerve-afslappende og antispasm egenskaber. Hoffmann kalder kalot en af ​​de mest relevante nerve retsmidler i vestlige naturmedicin. Han anbefaler det til behandling af smerter og spasmer, der kan ledsage nerveskader. Det er også en nerve tonic, anvendelige til fornyelse en traumatiseret centralnervesystemet. Bland ikke kalot med beroligende midler eller antidepressiva.


  Basilikum  Urtete retsmidler mod nerveskader  Basilikum kan lindre nerveskader. Photo Credit basilikum billede af Renata Osinska fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Basilikum, eller Ocimum sanctum, er en populær madlavning og lægeurt. Traditionelle healere bruge en te fra bladene som en nerve tonic og til behandling af muskel- og ledsmerter, hoste, øvre luftvejsinfektioner og hudlidelser. En undersøgelse foretaget af A. Muthuraman og kolleger offentliggjorde i oktober 2008 spørgsmålet om "Journal of Ethnopharmacology" afprøvet basilikum på dyr med induceret nerveskader. Undersøgelsen fandt, at basilikum betydeligt reduceret yderligere nerve degeneration og smerter i forsøgsdyr. Forskerne tilskriver fordelene ved basilikum delvis til sin antioxidant bestanddele, der mindsker oxidativ stress og bidrage til at genoprette sundhed til væv og nerver. Brug ikke basilikum te i lange perioder, eller hvis du er gravid, og ikke give det til børn.

 • Tags:

Posts Carousel