Urban Forests Disappearing: Anmeld

  • In Default
  • September 21
  • 1 Views
  • 0 comments

Urban Forests Disappearing: Anmeld

Torsdag 1 marts (healthday News) -
Det anslås 4 millioner træer forsvinder fra byområder i USA hvert år, en ny undersøgelse fundet.

Lidt mindre end 1 procent af byerne trædækket bliver tabt årligt.

Forskere fra USA Forest Service brugte satellitbilleder til at analysere mængden af ​​trædækket i forhold til mængden af ​​jord omfattet af fortovet, hustage, græs eller bar jord i 20 amerikanske byer. De fandt trædækket faldt i 17 af de byer, mest markant i New Orleans, Houston og Albuquerque, NM (New Orleans 's træ tab er dog mest sandsynligt på grund af ødelæggelsen af ​​orkanen Katrina i 2005, bemærkede forskerne.)

"Træer er en vigtig del af det urbane landskab," Michael Rains, direktør for Forest Service nordlige Research Station, sagde i en Forest Service pressemeddelelse. "De spiller en rolle i at forbedre luft- og vandkvalitet og give så mange miljømæssige og sociale fordele."

Træer har også en økonomisk fordel: hjælper med at reducere opvarmning og afkøling omkostninger.

"Vore byområder skove er under stress, og det vil tage os alle at arbejde sammen om at forbedre sundheden for disse afgørende grønne områder," US Forest Service Chief Tom Tidwell sagde i pressemeddelelse.

Forskerne opfordres flere træ-plantning indsats for at hjælpe med at stoppe tabet.

"Tree dækning tab ville være højere, hvis ikke for træ-plantning indsats byer har gennemført i de sidste mange år," sagde Forest Service David Nowak, som forfattede undersøgelsen med sin kollega, Eric Greenfield. "Træplantning kampagner bidrager til at øge, eller i det mindste reducere tabet af, urban trædækket, men vende den tendens kan kræve mere udbredte, omfattende og integrerede programmer, der fokuserer på at opretholde den samlede træerne."

Undersøgelsen, som blev offentliggjort i Urban Forestry & Urban Greening, viste, at 16 byer havde en stigning i "uigennemtrængelig" cover, der er, fortov og hustage. Byerne med den største stigning i uigennemtrængelig dækning var Los Angeles, Houston og Albuquerque.

Af de 20 byer undersøgt, havde Atlanta mest trædækket (54 procent), mens Denver havde den mindste (10 procent). New York førte alle byer i uigennemtrængelig dæksel (61 procent), mens Nashville havde den mindste (18 procent).

Syracuse, NY, var den eneste by i studiet for at vise en stigning i trædækket. Forskere sagde dog var stigningen på grund af udbredelsen af ​​europæiske havtorn, en invasiv busk fra Europa.

Flere oplysninger

Det amerikanske Department of Agriculture giver flere oplysninger om by- og samfund skovbrug.

- Mary Elizabeth Dallas

KILDE: US Forest Service, pressemeddelelse, februar 23, 2012

Sidst opdateret: 1 Mar 2012

Posts Carousel