Unge Førerens Køn Kan spille Rolle i Timing, Type af Crash

  • In Default
  • August 27
  • 1 Views
  • 0 comments

Unge Førerens Køn Kan spille Rolle i Timing, Type af Crash

Torsdag 28 august, 2014 (healthday News) - De typer af køretøjer nedbrud involverer unge bilister ofte varierer efter køn, har en ny undersøgelse fundet.

Forskere analyserede data fra 2007 til 2011 for alle nedbrud involverer bilister i alderen 16 og 24 i Kansas og fandt en række forskelle mellem mandlige og kvindelige bilister.

Unge kvinder var 66 procent større sandsynlighed for at bære en sikkerhedssele, 28 procent mere tilbøjelige til at køre på et begrænset licens, og de havde flere nedbrud på kryds og med fodgængere. De var også mere tilbøjelige til at have nedbrud på hverdage.

Unge mænd, på den anden side, havde flere nedbrud natten, mere off-road nedbrud og var mere tilbøjelige til at have nedbrud i weekenden, ifølge undersøgelsen blev offentliggjort for nylig i Journal of Safety Research.

"Der er ofte forskellige risikofaktorer for unge mandlige og unge kvindelige bilister, fordi deres adfærd og holdninger generelt anderledes," ledende forsker Sunanda Dissanayake, en civilingeniør professor ved Kansas State University, sagde i et universitet pressemeddelelse.

"Dette kan hjælpe med at forklare, hvorfor det ene køn er mere tilbøjelige til at blive involveret i en bestemt type nedbrud. For eksempel kan unge mænd har flere off-road nedbrud, fordi dette styrt type er oftere involveret med hastighedsovertrædelser på veje i landdistrikter - en drivende vane udstillet mere af unge mænd end unge kvinder, "tilføjede hun.

Resultaterne kan bruges til at udvikle undervisningsmaterialer specifikt er rettet mod enten unge mandlige eller unge kvindelige bilister, tilføjede forskerne.

Flere oplysninger

De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse har mere om motorkøretøjer sikkerhed.

Posts Carousel