Undervisning Teens betydningen af ​​at fortælle sandheden

 • In Default
 • November 13
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Undervisning Teens betydningen af ​​at fortælle sandheden  Kommunikation er det første skridt i at ændre uærlig opførsel. Photo Credit Confident forælder billede ved Multiart fra Fotolia.com
 • Børn først lære om ærlighed og liggende derhjemme, primært fra deres forældre og andre vigtige voksne i deres liv, selvom jævnaldrende få indflydelse som børn ind i skole. Forældre hjælper børn med at lære forskellen mellem virkelighed og fantasi, og vigtigheden af ​​at fortælle sandheden. Selv forældre, der understreger betydningen af ​​sandfærdighed og konsekvent anvende konsekvenser for liggende kunne forvente deres teenagere til at afholde sig fra at lyve, er det ikke usædvanligt for teenagere til at fortælle en lejlighedsvis usandhed. Teenagere ofte brug styrkelse af lektioner om ærlighed og tillid. Teenagere, der er konsekvent uærlig kan have behov for ekstra hjælp at forstå vigtigheden af ​​ærlighed.

  Teenagere og Liggende

  Som teenagere stræbe efter mere uafhængighed og adskillelse fra deres forældre, bliver de ofte undvigende. Denne hemmelighedsfulde opførsel kan alarm forældre, der er afhængige af sandheden for at beskytte deres børn, så det kan være nyttigt at forstå almindelige årsager til, at teenagere ligger. Teenagere kan fortælle direkte løgne, eller de kan skygge sandheden, forskønne en historie eller forlader nogle generende oplysninger. En teenager kan lyve for at komme ud af arbejdet eller undgå at tage ansvar for sine handlinger. Teenagere lyve for at beskytte forretningshemmeligheder eller for at undgå at såre en anden persona € ™ s følelser. Nogle løgn for at beskytte deres privatliv, mens andre fabrikere historier for at få mere opmærksomhed. Teenagere kan ligge af frygt og skam eller at dække over kriminelle aktiviteter, stofmisbrug eller andre farlige aktiviteter.


  Processen

  Få din teenager til at begynde at være ærlig med dig er en proces, der begynder med kommunikationen mellem forælder og barn, der bygger et forhold til sikkerhed og tillid, ifølge Dr. Jeffrey Bernstein, skriver for Psychology Today online. Bernstein anbefaler, at forældrene begynder ved ikke at tage uærlighed personligt. Overreaktion og fordømmende udsagn øge afstanden mellem dig og din teenager og gøre problemet værre. Reager roligt når din teenager fortæller en løgn. Undgå øgenavne, vrede og fordømmende udsagn. Model ærlighed for din teenager i alle situationer. Når du arbejder gennem processen til at ændre sin adfærd, du ønsker at øge chancerne for, at han vil komme til dig med sandheden.


  Udforsk Motivation

  Find ud af hvorfor din teenager ligger og tale med hende om, hvorfor uærlighed føles et bedre valg. Er motivationen frygt, at det er nødvendigt at passe ind med kammerater eller en reaktion på stress? Forklar, hvordan fortælle sandheden kan virke skræmmende i øjeblikket, men det er altid det rigtige valg i det lange løb. Hjælpe hende til at undersøge, hvad hun føler, når hun gør beslutningen om at fortælle en løgn. Når din teenager forskønner, roligt spørge, hvorfor hun tilføjede oplysninger til den historie, der synes usandt. Opmuntre hende til at se hende værdi og hjælpe hende at forbedre sin evne til at håndtere stressende situationer uden at lyve. Påpege, hvordan ærlighed og håndtering problemer roligt hjælper hende til at få succes i livet.


  Diskuter Conquences

  Diskuter konsekvenserne af uærlighed. At fortælle en løgn kan give nogle midlertidig lindring, men det forårsager stress for din teenager og hans relationer med andre. Til sidst, vil sandheden komme ud og folk vil se ham som utroværdig. Liggende gør ondt sine kære og venner, og det kan skade ham, så godt, som hans selvværd lider og hans skyld stiger. Meddele ham, hvordan du føler om vane og den skade det gør at dit forhold. Fastsætte regler om at lyve, såsom der er ingen små løgne og der vil være konsekvenser. Diskuter alle forekomster af lyve, herunder motivation og konsekvenser. Psychology Today online anbefaler at give din teenager gave en frisk start komplet med fornyet tillid. Råde ham til at arbejde hårdt på at beskytte, at tillid og undgå at tage den nemme vej ud.


  Når at bede om hjælp

  Liggende kan være en dårlig vane en teenager har brug for at bryde eller det kan indikere alvorlige følelsesmæssige problemer, hvis dit barn ikke synes at kende forskellen mellem fakta og fiktion. Du har måske brug for professionel hjælp, hvis dit barn sædvanligvis har løjet hele barndommen, eller hvis, som en teenager, fortsætter han at ligge regelmæssigt trods din indsats. Mental sundhedspersonale eller din familie læge kan hjælpe med at arrangere en evaluering og andre tests for at afdække årsagen til liggende og komme med anbefalinger til behandling.

 • Tags:

Posts Carousel