Undervisning Kids Om Afbrydelse


 • Undervisning Kids Om Afbrydelse  Ikke afbryde kan fremme en bedre kommunikation. Photo Credit Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Hvis du har sagt, "Lige et øjeblik" eller "Stop afbryde," en alt for mange gange, er du sikkert ved din forstand 'ende forsøger at lære dit barn at være tålmodig og vente, indtil du er færdig med at tale. Det er frustrerende og besværlig, men heldigvis kan du gøre noget ved det. Være klar over dine forventninger og konsekvenserne for at afbryde, og chancerne er, vil dit barn holde op med at gøre det.

  Hvorfor Børn Interrupt

  Den væsentligste grund til, at dit barn afbryder dig er, at han ønsker din opmærksomhed, og han ønsker det lige nu. Små børn og endda teenagere, virkelig tror, ​​at de er centrum for universet, og de bare ikke forstå, at hvad de har at sige, er ikke det vigtigste på dette øjeblik. Fordi dit barn er så fokuseret på, hvad han vil, han er ikke i stand til at beskæftige sig med dine behov, som er at afslutte din samtale uden at blive afbrudt.


  Teknikker til at Curb Afbrydelse

  Det første skridt er at lade dit barn vide, hvornår det er acceptabelt at afbryde, såsom når nogen ondt. Også lære dit barn, når det ikke er acceptabelt at afbryde, såsom at sige goddag eller til at vise dig fejlen hun fandt i køkkenet. Når dit barn har brug for at fortælle dig noget, lære hende at sige, "Undskyld mig," og vente tålmodigt for dig at reagere. Når dit barn gør sige "Undskyld", og venter på dig til at reagere, påpege, hvor stolt du er af hende, som vil opmuntre hende til at fortsætte med at bruge hendes manerer i fremtiden. Når dit barn ikke sige "Undskyld mig," ignorere hende. Fortsæt ignorere hende, uanset hvor irriterende hendes adfærd bliver, indtil hun husker at sige "Undskyld mig." Du måske også lære dit barn til at komme presse din hånd, når hun har brug for at sige noget. På den måde ved du, hun har brug for dig, og hun ved, du vil reagere, så snart du kan.


  Forbereder dit barn

  Når du ved, du vil tale i telefon for en stund eller har en samtale med en besøgende, forberede dit barn i forvejen. Lad ham vide, at du vil tale til en anden i et par minutter, og minde ham til at underholde sig selv, indtil du er færdig. Gennemgå grundene han ville være tilladt at afbryde dig, så godt. Hvis dit barn er et lille barn, preschooler eller er elementær skolealderen, kan du oprette en kasse med aktiviteter, som du kun trække sig ud, når du taler med en anden. Put farveblyanter, malebøger, små kunstprojekter, nye bøger og andre underholdende elementer i kassen. De vil holde dit barn travlt, som vil skære ned på de afbrydelser. Ros dit barn, hvis han ikke afbryde dig. Giv ham en høj fem eller et klistermærke, og han vil være mere tilbøjelige til at gentage den positive adfærd, næste gang du taler med en anden.


  Yderligere overvejelser og tips

  Glem ikke dine egne manerer. Modeling passende adfærd er en af ​​de mest magtfulde pædagogiske værktøjer i dit arsenal. Undgå at afbryde din ægtefælle og ikke afbryde dit barn, når hun taler enten. Når hun ser dig venter på din tur til at tale, såvel som at sige "Undskyld mig," hun er mere tilbøjelige til at følge trop. Overvåge, hvad dit barn ure, også. Mange såkaldte børns shows og film præsentere selve adfærd, du forsøger at fjerne på en underholdende og morsom måde, ifølge Larry Koenig, forfatter til "Smart Discipline". Der tilskynder dit barn til at opføre sig på samme måde, fordi hun ønsker at være sjovt ligesom hendes yndlingsfigurer.

  Hvis intet du prøver afskrækker dit barns afbryde adfærd, tale med hende børnelæge. Børn med visse medicinske tilstande, såsom Attention Deficit Hyperactivity Disorder, har en mere vanskelig tid at kontrollere impulsiv adfærd og måske har brug for yderligere indgreb for at dæmme op for at afbryde.

 • Tags:

Posts Carousel