Undersøgelse Finder Mange unge voksne uvidende om hjertesundhed

  • In Default
  • August 19
  • 2 Views
  • 0 comments

Undersøgelse Finder Mange unge voksne uvidende om hjertesundhed

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Mandag maj 2 (healthday News) - En ny amerikansk undersøgelse finder, at ni ud af 10 college-alder voksne tror, ​​de lever en sund livsstil, selv som eksperter advarer om, at det er ikke tilfældet, og nuværende livsstil får konsekvenser for sundheden ned vejen.

Faktisk er alt for meget fastfood, for meget alkohol og for mange sukkerholdige drikkevarer sætte folk i alderen 18 til 24 øget risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde, siger eksperter på American Heart Association / amerikanske Stroke Association.

"Der er en klar afbrydelse," siger Dr. Ralph Sacco, formand for AHA / ASA og en professor i neurologi, epidemiologi og human genetik og formand for afdelingen for neurologi ved University of Miami Miller School of Medicine.

"Selv om de unge mennesker kan tror, ​​de er ved godt helbred, må de nationale statistikker ikke viser det," sagde han. "De nuværende statistikker viser, at mindre end 1 procent er møde vores definition for ideel hjerte-kar-sundhed."

Unge mennesker er ikke anerkender betydningen af ​​ideelle sundhed, men på samme tid, de føler "uovervindelig", når det kommer til deres hjerte trivsel, siger Sacco.

"Unge mennesker kan ikke indse, at sunde vaner nu oversætte til bedre sundhed i midten voksenliv," sagde han. "At leve en sund livsstil i de tidligste aldre er afgørende for at leve fri for hjerte-kar-sygdomme og slagtilfælde," sagde han.

For eksempel vil enhver stigning i fedme hos børn har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser senere i livet, siger han. "Hvis vi ikke gør noget så tidligt som muligt - med fokus på bedre sundhedsadfærd, som kost, motion og ikke rygning - det vil være for sent med hensyn til udviklingen af ​​fedme, forhøjet blodtryk, diabetes og forhøjet kolesterol," Sacco sagde.

I undersøgelsen udgivet 2. maj næsten 1.250 voksne i alderen 18 til 44 blev spurgt om deres holdninger om sundhed, sunde vaner og deres personlige risiko for slagtilfælde.

De fleste af de 18-24 årige adspurgte årige sagde, at de ønsker at forblive sunde og leve i lang tid - indtil de er 98, i virkeligheden. , Næsten halvdelen (43 procent) sagde, men de er ikke bekymrede over hjertesygdomme eller slagtilfælde, og en tredje tror ikke, at sunde vaner, de udøver, nu vil påvirke deres risiko for slagtilfælde senere.

Kun 18 procent i denne aldersgruppe var i stand til at identificere en risiko for slagtilfælde, tilføjede forskerne.

Andre højdepunkter i undersøgelsen:

  • 15 procent af college alder voksne og 23 procent af 25-34-årige siger, at de ryger.
  • 36 procent af dem i alderen 25 og 34 siger, at de ikke er bekymrede over hjertesygdomme eller slagtilfælde.
  • Kun 22 procent af "ældre unge voksne" - dem i alderen 35-44 - sagde, at de ikke er bekymrede over hjertesygdomme, hjerteanfald, forhøjet blodtryk, overvægt, højt kolesteroltal, diabetes eller slagtilfælde.
  • Alle aldersgrupper adspurgte sagde, at de rangerede slagtilfælde som den mindst af deres bekymringer, hvad angår personlige sundhedstrusler.

Men eksperter nuancer, der konstaterer, at forebyggelse af apopleksi begynder tidligt i levetid. Faktisk mennesker, der gør sunde livsstilsvalg sænke deres risiko for en første slag med så meget som 80 procent, sammenlignet med dem, der ikke gør lignende valg, i henhold til AHA / ASA.

Sunde vaner omfatter spise en kost lavt "dårlige" fedt og højt indhold af frugt og grøntsager, drikke alkohol og sukkersødede drikkevarer i moderation, udøver regelmæssigt, at opretholde en sund kropsvægt og ikke at ryge.

I en kommentar til undersøgelsen, Dr. David L. Katz, direktør for Forebyggelse Research Center ved Yale University School of Medicine sagde, at "en af ​​de ting, jeg tydeligt huske om mine egne teenageår var en følelse af udødelighed, eller i det mindste en meget vag fornemmelse af min dødelighed. "

"Jeg er ikke sikker på vi kan forvente teenagere og unge voksne til at være pålidelige dommere ved healthfulness af deres adfærd," sagde han. De er til en vis grad, isoleret mod de negative virkninger af deres mindre sunde adfærd ved deres ungdom, sagde Katz.

De kan spille nu, og betal senere, sagde han. "Men betal senere, de vil. Og med stadigt mere kronisk sygdom [opstår] på et stadigt yngre alder, kommer senere hurtigere og hurtigere, "sagde han.

Katz tvivler ændrer karakter ungdom er svaret på dette problem.

"Snarere tror jeg, det er bosat i at ændre karakteren af ​​vores kultur, så spiser godt, at være aktiv, og at få til sundhed alle ligger langs en sti af mindre modstand. Unge mennesker kan altid en tendens til at antage, at det, de har tendens til at gøre, er fint for deres helbred. Vores opgave er at skabe et samfund, en kultur og miljøer, der gør dem ret, "Katz sagde.

Flere oplysninger

For mere information om slagtilfælde, besøge American Stroke Association.

KILDER: Ralph Sacco, MD, præsident, American Heart Association / American Stroke Association, professor, neurologi, epidemiologi og human genetik, og formand, afdelingen for neurologi, Miller School of Medicine, University of Miami; David L. Katz, MD, MPH, direktør, Prevention Research Center, Yale University School of Medicine, New Haven, Conn .; Maj 2, 2011, amerikansk Stroke Association undersøgelse

Sidst opdateret: 2 MAJ 2011

Posts Carousel