Undersøgelse Finder 3 måder Forældre kan skære Børne Soda Forbrug

  • In Default
  • March 28
  • 8 Views
  • 0 comments

Undersøgelse Finder 3 måder Forældre kan skære Børne Soda Forbrug


Credit: Soda foto via Shutterstock

Den bedste måde for forældre at reducere mængden af ​​læskedrikke deres børn drikker er ikke at tjene det med måltider, viser en ny undersøgelse.

Resultaterne fra forskere i Belgien viste, at børn fra familier med højere indkomster drak mindre end halvdelen - omkring 42 procent - så meget sodavand som børn fra familier med lavere indkomster. Imidlertid kunne det store flertal af forskellen mellem indkomstgrupper forklares med tre forældre praksis: ikke tilbyde sodavand ved måltiderne, ikke lade børnene drikker sodavand, når de vil, og ikke holde sodavand i huset, ifølge undersøgelsen.

"Forældre har en stor indflydelse gennem den mad, de stiller til rådighed og tilgængelige for barnet, deres egen ernæringsmæssige adfærd og ved børne-fodring praksis," forskerne skrev i deres undersøgelse, offentliggjort online April 1 i tidsskriftet Appetite.

Reducere mængden af ​​sodavand børn drikker er vigtig, siger forskerne, fordi sukkerholdige drikkevarer har været forbundet med fedme og type 2-diabetes.

Hvad virker, hvad der ikke

Forskere bygger deres konklusioner på spørgeskemaer udfyldt af 1.639 forældre til børn i alderen 2 til 7.

Denne praksis med ikke at tilbyde soda ved måltiderne forklarede omkring halvdelen af ​​forskellen i soda forbrug set mellem høj- og lav indkomst familier, ifølge undersøgelsen. Ikke at lade børn drikke sodavand, når de ønsker forklarede omkring en tredjedel af forskellen, og ikke har sodavand i hjemmet forklarede 16 procent af forskellen, ifølge undersøgelsen.

"Det giver mening, at hjemmet og indre" politikker "eller grænser i relation til læskedrikke vil have den største effekt", på soda forbrug, siger Kate Dickin, en ernæringsmæssig forskning på Cornell University, der ikke var involveret i undersøgelsen. "Vores adfærd meget stærkt påvirket af vores omgivelser," Dickin sagde.

Undersøgelsen viste også, at fortælle børn i denne alder, at soda er usundt, og afstår fra at drikke sodavand foran dem, er usandsynligt, at gøre en forskel.

"Selvom modellering og forklare, hvorfor fødevarer er usundt kan være vigtigt, ikke at have nogen sodavand i huset eller på bordet er helt klart den mest effektive måde at forhindre forbrug," Dickin sagde. Hvis soda er lige der, det er meget sværere at for forældre - især træt, stresset eller distraheret forældre - at sige "nej", sagde hun.

Undersøgelsen var begrænset i, at det blev gennemført med en specifik gruppe af forældre, og har påberåbt sig deres rapporter om deres egne adfærd og hvor meget sodavand deres børn drak.

Hvordan laver sunde valg appellerer til børn

Dickin sagde, det er nyttigt, når forældrene forstår at skabe et hjemligt miljø, der tilbyder børnene sunde valg.

"Unge børn reagerer godt på enkle måder at gøre en sund drik synes særligt - en smuk kop, en citrus skive eller et sugerør Sund kost er sjovt og kan præsenteres på den måde -. Til forældre og børn," sagde hun. "Framing det i form af restriktioner og afsavn får os ingen vegne."

Dickin sagde, at ved at se kun på soft forbrug drink, måske undersøgelsen gået glip del af billedet af, hvad børnene drikker. "Udskiftning sodavand med andre sukkersødede drikkevarer ikke hjælper, så det ville have været nyttigt at vide om alle sødet drikkevarer."

Alligevel "det er dejligt at have flere beviser for vigtigheden af ​​at forme hjemmet som et middel for forældre at påvirke barnets adfærd," Dickin sagde. Cornell tilbyder en uddannelse for familier med lavere indkomst fokuseret på at lære at træffe sundere valg.

"Vi hører tilbage fra en masse forældre, at disse tilgange er virkelig effektiv," Dickin sagde.

Give det videre: At reducere mængden af sodavand børn drikker er afgørende for at forebygge type 2-diabetes og fedme.

Denne historie blev leveret af MyHealthNewsDaily, en søster websted til LiveScience. Følg MyHealthNewsDaily på TwitterMyHealth_MHND. Find os på Facebook.

Posts Carousel