Underholdsbidrag love i Georgien

 • In Default
 • November 27
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Underholdsbidrag love i Georgien  Georgia domstole kan bestille en ex-ægtefælle til at betale underholdsbidrag. Photo Credit retsbygningen billede af Michael Shake fra Fotolia.com
 • I Georgien, kan retten award underholdsbidrag, også kaldet ægtefællebidrag, at parterne er involveret i en skilsmisse. Retten vil tage en række faktorer i betragtning, når det bestemmes, hvis en part vil betale underholdsbidrag, størrelsen af ​​underholdsbidrag og hvor længe underholdsbidrag skal betales. Georgiens love om underholdsbidrag kan findes i det officielle Code of Georgia, afsnit 19, kapitel 6, artikel 1.


  Når

  Georgia Loven definerer, når domstolen må og ikke tildele underholdsbidrag til en af ​​parterne i en skilsmisse. Retten kan, men behøver ikke at, tildeling underholdsbidrag til en af ​​de tidligere ægtefæller er baseret på de behov, den tidligere ægtefælle. På den anden side, kan retten ikke tildele underholdsbidrag til en fest, når beviser for, at partiet har begået ægteskabsbrud eller forladt deres ægtefælle. Under Georgien lov, kan retten award underholdsbidrag i tre situationer: skilsmisse, frivillig adskillelse af ægtefællerne eller ægtefællen ladt alene efter at være forladt. Retten kan også tildele underholdsbidrag, hvis parterne er enige om at gøre det. For eksempel kan en ex-kone accepterer at betale underholdsbidrag til sin eksmand, selvom hendes ex-mand forladt hende og blev derfor udelukket fra at modtage domstol bestilt underholdsbidrag.


  Faktorer for Behandling

  Hvis retten har besluttet at tildele underholdsbidrag betalinger til en af ​​parterne, blev beslutning baseret på visse faktorer, der er defineret ved lov. For eksempel, i henhold til Georgien lov skal retten tage hensyn til levestandard parterne under ægteskabet, varigheden af ​​ægteskabet og de finansielle midler for hver part. Baseret på disse faktorer, vil retten afgøre en ordentlig mængde til at give hver part mulighed for at beholde, så tæt som muligt, livsstil opretholdes under ægteskabet. Også baseret på de faktorer, vil retten afgøre, om underholdsbidrag er at være permanent eller midlertidig. Igen vil denne bestemmelse være baseret på den finansielle situation for begge parter før og efter skilsmissen.


  Underholdsbidrag Beløb

  Mængden af ​​underholdsbidrag, du vil betale for at - eller modtage fra - din ex-ægtefælle vil blive bestemt af retten, hvis du ikke er enig med den anden part i skilsmissen. Mens underholdsbidrag kan ændres i fremtiden, er det i din bedste interesse at have en advokat på din side for at sikre, at dine interesser er korrekt anerkendt af retten. Nogle advokat specialiserer sig i familieret og vil have en forståelse af kompleksiteten i loven, og mange gange vil være bekendt med retten og dommer hvem høre din sag.

 • Tags:

Posts Carousel