Underarm Smerter hos børn

 • In Default
 • February 2
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Underarm Smerter hos børn  Underarm smerter hos børn kan skyldes et knoglebrud. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Aktive børn, der kører, spille og kæmpe med deres søskende og venner er mere tilbøjelige end stillesiddende børn til at klage over underarmen smerter. Ubehag i armen mellem albuen og fingrene kan stamme fra en viral sygdom, en periode med hurtig vækst eller skade. Diskuter dit barns underarm smerte med sin børnelæge til diagnose og behandling rådgivning.

  Forstuvninger

  En håndled forstuvning, eller overdreven strækning eller overrivning af ledbånd, der støtter håndleddet, kunne være årsag til dit barns underarm smerter. Forstuvninger er almindelige i aktive børn, der spiller sport. Wrist forstuvninger varierer i sværhedsgrad, og kan ofte behandles hjemme med hvile, is, elevation og kompression bandage. Dit barns læge kan udføre en fysisk undersøgelse på underarmen til at bestemme omfanget af smerte og ømhed, og kan bestille et røntgenbillede for at udelukke en fraktur. Underarm smerte på grund af et håndled forstuvning normalt løser inden for et par uger.


  Brud

  Underarm frakturer er pauser i knogler, der forekommer overalt fra håndleddet til nær albuen. Ulna og radius knogler udgør underarmen. Underarm frakturer udgør næsten halvdelen af ​​alle knoglebrud i barndommen. Smerten dit barn erfaringer kan være akut og alvorlig. Dit barn kan miste følelsen i fingrene på grund af en underarm fraktur. Casting underarmen er den standard form for behandling; kirurgi kan være nødvendigt at justere en knogle, der er blevet fordrevet.


  Barnepigen albue

  Underarm smerter i et spædbarn eller lille barn kan være forårsaget af en tilstand kaldet barnepige albue - caput radiale subluxation i medicinsk terminologi, forklarer Akron Børnehospital. Albueleddet og radius og ulna ikke justere korrekt i en sag om barnepige albue, hvilket kan resultere i at trække eller svinge et barn fra de forskellige punkter på armen eller endda, hospitalet advarer fra at forsøge at få en squirmy barns arm ind i hendes frakke ærme. Dit barn kan udvikle smerter i underarmen og albuen, når armen knogler glide væk fra albueleddet. Udskiftning af knoglerne i den korrekte position kaldes en reduktion, og i nogle tilfælde kan udføres på en ambulant basis.


  Overvejelser

  Arm smerter hos børn, især uden en direkte skade, er ikke almindeligt, ifølge Børnehospital Colorado. Tal med dit barns læge om underarm smerte, der dvæler eller ikke synes at være relateret til en nylig skade eller sygdom. Mere alvorlige medicinske tilstande, der kan manifestere sig gennem underarmen smerte er børnegigt eller psoriasisgigt.

 • Tags:

Posts Carousel