UK Army Fitness Træning

 • In Default
 • January 19
 • 3 Views
 • 0 comments

 • UK Army Fitness Træning  UK Army fitness træning forbedrer felt ydeevne. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Den britiske hær kræver et højt niveau af egnethed til at opfylde adgangskrav og accept retningslinjer. Grundig uddannelse, herunder hjerte-kar-motion og styrke træning, udgør en del af den britiske hærs fitness regime. Fysisk fitness forbedrer ydeevnen på banen, forbedrer den overordnede livskvalitet, øger mental årvågenhed og tillid og øger immunforsvaret, i henhold til den britiske hær. Forbered dig på fysiske udfordringer ved at tilslutte sig en regelmæssig træning regime, der omfatter løb, styrke-building øvelser og tilstrækkelig hvile, den britiske hær anbefaler.

  Identifikation

  Officerer og praktikanter indarbejde fitness i deres daglige tidsplaner, som de hele tiden er præsenteret med fysiske udfordringer. Den britiske hær vedligeholder og udvikler høje fitness niveauer ved at store belastninger ved anvendelse af simpel træningsudstyr og kreativt at bruge alle tilgængelige materialer til træning, såsom logs og sandsække, ifølge den britiske hær. Officerer oplever ofte vægttab og forbedret kropssammensætning grund regelmæssig motion på deres træningsfaciliteter, rapporterer den britiske hær.


  Egenskaber

  UK Army fitness træning har en kombination af sammensatte øvelser, kredsløb uddannelse og jogging, i henhold til "officielle britiske hær Fitness Guide." Udvikle et personligt træningsprogram, som udnytter britiske hær teknikker ved at udføre en træning af hele kroppen kombineret med 30 til 40 minutter af gå eller jogge mindst tre dage om ugen, anbefaler "officielle britiske hær Fitness Guide." Indarbejde løbe intervaller i din træning, samt øvelser såsom lunges, pushups, triceps dips og situps. Omfatter en 10-minutters opvarmning og nedkøling, og tillade tre dages hvile om ugen.


  Fakta

  Den britiske hær bruger kredsløb uddannelse for at øge den samlede styrke og forbedre udholdenhed. Alternativ øverste organ med lavere organ øvelser uden hvile i mellem bevægelser for at øge træningsintensiteten, og forsøger at bruge 70-85 procent af din maksimale intensitet, anbefaler det britiske hær. Indarbejde pushups, hyper-extensions, single-legged squats og snoede situps i din træning. Prøv at løfte og sænke en moderat tung kasse til 12 til 20 reps som en del af dit kredsløb rutine, Storbritannien hær antyder. Udfør kredsløb uddannelse rutine i 30 minutter uden at hvile for at modtage maksimale fordele.


  Typer

  Løb er fortsat en vigtig del af UK Army uddannelse. British Army indgangen fitness krav omfatter kører 1,5 miles, som skal være afsluttet i en vis tid, afhængig af alder og køn, i henhold til HMForces.co.uk. Hæren kræver mænd under 29 år at køre 1,5 miles i 10,5 minutter, for eksempel. Kvinder i den tilsvarende aldersgruppe skal fuldføre opgaven i 13 minutter. Forbedre dine kørende gange ved at skifte 10 runder af et minuts sprints med at gå, ud over at kører op og ned ad stejle bakker, Storbritannien hær anbefaler.


  Overvejelser

  Den britiske hær anbefaler træning med et team til at forbedre motivation og hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Overveje at træne med en partner eller gruppe til at øge din compliance satser og gøre motion sjovere. Fitness partnere yde social støtte og opmuntring, og motionister som træning med en partner er mere tilbøjelige til at blive fysisk aktive, i henhold til Somerset Medical Center.

 • Tags:

Posts Carousel