Udgifterne til Glaukom Meds Rising i USA, Undersøgelse Finder


Udgifterne til Glaukom Meds Rising i USA, Undersøgelse Finder

Mandag 13 juni (healthday News) - Udgifter til medicin for amerikanerne med øjensygdommen grøn stær er steget, og især blandt visse grupper af patienter, en ny undersøgelse fund.

Forskere analyserede data fra 1404 patienter i alderen 18 år og ældre, der brugte glaukom medicin mellem 2001 og 2006. Det gennemsnitlige beløb, der bruges per patient for glaukom medicin steg fra $ 445 i 2001 til 557 dollar i 2006.

Blandt de grupper, mest sandsynligt at være forbundet med betydelige stigninger i udgifterne til glaukom medicin blev kvinder, mennesker, der havde kun offentlige sygesikring og dem, der ikke havde afsluttet gymnasiet. Udgifterne til glaukom medicin var højere blandt patienter med Medicare Part D dækning end blandt dem med privat forsikring, sagde Dr. Byron L. Lam, af Bascom Palmer Eye Institute i Miami, og kolleger.

Glaukom er en førende årsag til blindhed i USA. Som landets befolkning bliver ældre og flere mennesker udvikler glaukom, udgifter til lægemidler til behandling af tilstanden er sandsynligvis vil stige, undersøgelsens forfattere forklaret i rapporten offentliggjort i juni 13 online udgave af tidsskriftet Archives of Ophthalmology.

"Resultaterne af vores undersøgelse samt en forståelse for de faktorer, der tegner sig for stigningen i glaukom medicin udgifter er vigtigt at hjælpe med at udvikle effektive strategier og protokoller for medicinsk behandling af glaukom, der optimerer behandling og kontrol udgifter," forfatterne konkluderede.

Flere oplysninger

Den amerikanske National Eye Institute har mere om grøn stær.

- Robert PREIDT

KILDE: JAMA / Archives tidsskrifter, pressemeddelelse, 13 Juni 2011

Sidst opdateret: 13 juni 2011

Posts Carousel