Typer af Hovedpine under graviditet

 • In Default
 • April 10
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Typer af Hovedpine under graviditet  Spændingen er en almindelig årsag til graviditet hovedpine. Photo Credit hovedpine billede af Pavel Losevsky fra Fotolia.com
 • De fleste kvinder klager over konstante og irriterende graviditet hovedpine. Disse hovedpine kan forekomme på ethvert tidspunkt under graviditeten, men de vises normalt i løbet af de første og tredje trimester, ifølge den amerikanske Graviditet Association. I løbet af første trimester, kan en kvinde har hovedpine som følge af kraftigt stigende hormoner og øget blodvolumen forårsaget af hurtigt skiftende hormon niveauer. Graviditet hovedpine tendens til at blive udløst af en kombination af stress, dårlige arbejdsstillinger og synsforstyrrelser.


  Spændingshovedpine

  Mange kvinder oplever spændingshovedpine hele deres graviditet, men det kan være særligt forfærdelige i første trimester, i henhold til Utah Department of Health. Spændingshovedpine ligne en klemme smerte eller en konstant kedelig smerte på begge sider af hovedet eller nakken. Disse typer af hovedpine er normalt forårsaget af en mangel på søvn, depression og / eller koffein tilbagetrækning. Stigende hormon niveauer kan også udløse spændingshovedpine, i nogle kvinder.


  Migræne Hovedpine

  Mange kvinder oplever migræne hovedpine under graviditeten. Cirka 15 procent af migræne syge får deres første migræne under graviditet, ifølge hjemmesiden Baby Center. Mens den præcise årsag til migræne er ukendt, antages det, at øget blodgennemstrømning i hjernen bidrager til indtræden og progression af disse hovedpine. Migræne forekommer normalt i første trimester, men de kan også forekomme senere i graviditeten. Disse typer af hovedpine kan forårsage moderat til svær dunkende smerte, typisk i den ene side af hovedet. De kan vare op til 72 timer og har tendens til at blive udløst af fysisk aktivitet. Migræne hovedpine kan bestå af kvalme, opkastning og / eller følsomhed over for lys og støj, i henhold til Utah Department of Health. De opstår normalt mindre hyppigt efter første trimester, men nogle kvinder rapporterer, at deres migræne hovedpine forværres eller forblive det samme, mens de er gravide.


  Præeklampsi Hovedpine

  En vedvarende alvorlig hovedpine i løbet af andet eller tredje trimester af graviditeten kan være en advarsel tegn på præeklampsi. Preeclampsia, en sjælden tilstand, rammer ca. 5 til 10 procent af graviditeter, i henhold til Utah Department of Health. Præeklampsi hovedpine er karakteriseret ved højt blodtryk og overskydende protein i kvindens urin. Disse hovedpine består af en vedvarende, kedelig eller dunkende smerte, der ikke går væk. Den March of Dimes, at præeklampsi hovedpine normalt er ledsaget af sløret syn, flydende pletter, pludselig vægtøgning, øverste højre del af maven smerter og / eller hævelse i hænder og ansigt.

 • Tags:

Posts Carousel