Twins Study kan give et indblik i Alzheimers

  • In Default
  • October 27
  • 1 Views
  • 0 comments

Twins Study kan give et indblik i Alzheimers

Onsdag, marts 5, 2014 (healthday News) - En ny undersøgelse i tvillinger tilbyder spor til magt genetik i kortlægning løbet af hjernen-stjæle sygdom Alzheimers.

Eksperter har længe vidst, at symptomerne på Alzheimers sygdom og hjernen forandringer forbundet med den betingelse kan variere meget fra person til person.

Men i tvillinger - og især enæggede tvillinger, der deler den samme DNA - der var bemærkelsesværdige ligheder i, hvordan sygdommen skred frem, og hvilke dele af hjernen er påvirket, forskere rapport.

"Identiske tvillinger tendens til at have lignende kombinationer af patologier [tilstande eller sygdomme]. Vi kiggede ikke blot på de kendetegnende indikatorer for Alzheimers, men på alle de andre skader i hjernen, "lederen af ​​undersøgelsen Margaret Gatz, professor i psykologi, gerontologi og forebyggende medicin ved University of Southern California, sagde i et universitet pressemeddelelse.

I undersøgelsen, det internationale team af forskere sammenlignede obduceret hjerner syv sæt tvillinger, hvor den ene eller begge døde af Alzheimers sygdom. Alle de tvillingerne undergik diagnostiske eksamener i løbet af mange år. Blandt dem var et sæt tvillinger begge diagnosticeret med Alzheimers, der døde inden for et år på hinanden i en alder af 98.

Selvom forskere enige om, at Alzheimers er forbundet med en ophobning af amyloid protein plaques og tangles i hjernen, er det uklart, hvad der forårsager denne proces til at begynde i første omgang.

Den nye undersøgelse, der for nylig publiceret i Brain Pathology, antyder, at i stedet for en årsag til Alzheimers sygdom, kan der være en række mulige årsager. Men hvor modtagelig en enkelt person kunne være at disse Alzheimers udløser kan i høj grad afhænger af deres genetik, forklarede forskerne.

"Der kan være risikofaktorer, der begynder at akkumulere, men ikke fører til en klinisk diagnose [for nogle mennesker]," undersøgelse ledende forfatter Diego Iacono, af Karolinska Instituttet i Sverige og Biomedical Research Institute, sagde i pressemeddelelse.

Gatz sagde tvillinger undersøgelse er nyttig, idet den antyder, at der er ikke bare en "nøgle" sygdomsprocessen på arbejde i Alzheimers, men potentielt en "kombination af ting, der sker i deres hjerner. Vi kommer til at holde udkig efter, hvad disse kombinationer er. "

Flere oplysninger

Det amerikanske Center for Disease Control og Forebyggelse har mere om Alzheimers sygdom.

Posts Carousel