Troværdige kilder for god ernæring Information

 • In Default
 • September 19
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Troværdige kilder for god ernæring Information  Troværdige ressourcer kan hjælpe dig med at lære at spise en sund og afbalanceret kost. Photo Credit fem om dagen billede ved nøddebrune proudlove fra Fotolia.com
 • Der er så meget næring oplysninger, at det kan være svært at skelne, hvad der er sandt, og hvad der kan ikke være baseret på virkeligheden. Hvis du forsøger at forbedre kvaliteten af ​​din kost, er det vigtigt at vide, hvilke oplysninger at indarbejde i din livsstil, samt hvad du bør ignorere. Troværdige hjemmesider og ressourcer kan hjælpe dig med at lære mere om sund kost.

  MyPyramid.gov

  MyPyramid.gov indeholder et væld af oplysninger om den mad guide pyramide, og hvilke fødevarer at medtage i din daglige kost. Det amerikanske landbrugsministerium er ansvarlig for denne interaktiv hjemmeside, som hjælper dig med at afgøre, hvor meget mad at spise hver dag, samt hvor meget af hver fødevarer gruppe at medtage i din kost. Du kan navigere på webstedet for at lære mere om bestemte fødevarer, lære at tabe sig på en sund måde, planlægge en sund menu og få ernæring tips, der let kan inkorporeres i din livsstil. Du kan også få en analyse af din kost og trykte materialer til at hjælpe dig på din søgen mod sundere kost.


  Mad og Ernæring Information Center

  Der er mange emner inden emnet ernæring og Food and Nutrition Information Center giver oplysninger om mere end 70 af dem. Food and Nutrition Information Center er en omfattende hjemmeside drives af det amerikanske landbrugsministerium National Agricultural Library og giver en hel del oplysninger om ernæring pædagoger, fagfolk og medicinsk personale, men er også let at navigere for alle, der ønsker at lære mere om sund kost. Det omfatter oplysninger om sund kost, livscyklus ernæring, sygdom, fødevaresikkerhed og kosttilskud. Hjemmesiden indeholder også udskrives og downloades ressourcer og informationer.


  Eatright.org

  Eatright.org er en hjemmeside opdateret af den amerikanske Diætetiske Association, og det omfatter en bred vifte af information om ernæring emner. Linket til offentligheden indeholder oplysninger om valg ernæringsrigtige fødevarer, opnå en sund vægt, fødevareallergi og opretholde fødevaresikkerheden. Andre links er for pædagoger og fagfolk og dækker emner som ernæring terapi. Podcasts og blogs om ernæring fra troværdige eksperter på ernæring felt er også tilgængelige.


  MayoClinic.com

  The Mayo Clinic er et velkendt og yderst troværdig medicinsk institution, der også kører en hjemmeside med en enorm mængde af sund levevis tips, råd, medicinske fakta og andre oplysninger. MayoClinic.com kan bruges til at lære mere om sundhed diagnoser eller læse mere om specifikke symptomer. En stor del af hjemmesiden er dedikeret til at gøre sunde valg og uddanne forbrugerne om ernæring. Tips til at vælge nærende morgenmad fødevarer, herunder frugt og grøntsager og spiser for hjerte sundhed er blot nogle af de tips, du finder der. Hjemmesiden indeholder også en række sunde opskrifter på god ernæring.

 • Tags:

Posts Carousel