Tricep øvelser som er nemme på albueled

 • In Default
 • April 3
 • 25 Views
 • 0 comments

 • Tricep øvelser som er nemme på albueled  Nogle tricep øvelser kan forårsage albue skader. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Ved udførelse tricep øvelser, folk ofte oplever krakning og ømhed i albueleddet. En fælles klage er at høre og føle ubehagelige popping fornemmelser stammer fra albuen, når udvide og udkørsel i en tricep træning. Dette medfører ikke blot svaghed, men smerte kort efter. Senebetændelse er generelt synderen, når symptomer som disse eksisterer. Dog kan tricep øvelser, der ikke forårsager problemer med albueled udnyttes som ikke kompromittere integriteten af ​​tricep øvelse.

  Elbow tendonitis

  Som en af ​​de mest almindelige former for albue ledsmerter, opstår tendonitis som resultat af betændte sener, der opererer leddet. Skade af disse sener er næsten altid på grund af overforbrug og belastning. Indimellem kan andre medicinske tilstande være årsag til albue tendonitis, såsom kubiske tunnel syndrom. Denne tilstand forekommer, når albuenerven bliver strakt omkring det indre af albueleddet. Ofte er smerter forårsaget af dette problem fejlagtigt tilskrives gigt. Læger derefter ordinere ineffektive behandlinger, der ikke behandler selve årsagen til smerten. Albue smerter, der ikke formindsker bør professionelt diagnosticeret til at forhindre dette.


  Dips

  Undervisere overveje dips for at være en form for tricep øvelse, der ikke forårsager stort pres på albueleddet. Dips udføres, mens på knæ ved at snuppe parallelle stænger på dine sider og langsomt hæve dig op indtil dine arme er udvidet. Vægten af ​​din krop bør understøttes af din udvidede arme. Efter at have holdt et par sekunder, kan du derefter sænke dig selv, indtil dine arme er bøjet igen. Fordi du stoler på din tricep muskler til at udnytte din albue, og give styrke til at hæve dig selv, du tager meget af arbejdet fra din albueleddet og placere den på din tricep muskler.


  Tricep Stretch

  Dette er en mindre intens tricep øvelse for albuer, der er moderat eller hårdt ramt af smerte. Til at begynde, hæve din ømme albue over hovedet, så hånden til at dingle til halsen. Så med den anden hånd, forsigtigt flytte den berørte albue tilbage, indtil du oplever en strækker fornemmelse langs kødfulde del af din arm. Hold denne stilling i 10 til 15 sekunder, før afslapning. Det tricep strækning kan gentages så mange gange som du ønsker, så længe strækker ikke forværre albue smerter.


  Iso Tricep Stretch

  Mens du holder din ømme albue ved din side, gøre en knytnæve med hånden og hæve den lidt foran dig. Hold denne knytnæve med den anden hånd, og tryk mod knytnæve, indtil du føler musklerne på bagsiden af ​​din arm stramning fra trykket. Hold i fem til ti sekunder, hver gang du trykker på din gode hånd mod knytnæve i dit ømme arm, og gentag så mange gange som muligt uden at forårsage nogen smerte til den forurettede albue.

 • Tags:

Posts Carousel