Tre måltider om dagen for diabetikere


 • Tre måltider om dagen for diabetikere  Herunder bønner med dine måltider er med til at stabilisere dit blodsukker. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • En sund kost lavt i fedt og kalorier er vigtigt at kontrollere diabetes. Mens mange diabetikere kræver medicin og andre behandlinger i tillæg til en sund kost plan, vælger dine tre måltider om dagen klogt og tilføje i nærende snacks går langt i at opretholde stabile blod-sukker niveauer. Hvis du har diabetes, så tal med din læge om din kost til at komme op med en sund løsning, der vil hjælpe dig med at planlægge dine måltider.

  Fødevarer at spise

  Planlægge dine tre måltider om dagen i forvejen, hjælper dig med at træffe gode valg, og der er visse typer af fødevarer, du bør stræbe efter at omfatte med næsten hvert måltid. Hovedparten af ​​dine måltider bør bestå af grøntsager, fuldkorn, bønner, frugt og sunde fedtstoffer. De fleste fisk er en fordel, da de giver omega-3 fedtsyrer, som hjælper lavere fedtstoffer i blodet. Laks, sild, tun, hellefisk, torsk og makrel er bedst, og du bør afholde sig fra at spise sværdfisk, tilefish og andre fisk med højt kviksølv niveauer. Uden skind fjerkræ og magert udskæringer af svinekød og oksekød er gode kilder til protein, der ikke er højt indhold af fedt. Diskuterer andre måder at overvåge dine måltider med en ernæringsekspert kan hjælpe dig med at planlægge i overensstemmelse hermed. En ernæringsekspert kan give dig en liste over fødevarer, der har et lavt glykæmisk indeks; disse hæve dit blodsukker mindre end høj-glykæmiske fødevarer. En ernæringsforsker kan også tilbyde retningslinjer for, hvor mange kulhydrater du bør sigte efter hver dag og lære dig at spore dine kulhydrater for at undgå hurtige pigge i blod-sukker niveauer.


  Foods skal undgås

  Holde sig væk fra fødevarer med højt kolesterol, natrium, transfedtsyrer og mættet fedt. Forarbejdede fødevarer er typisk høj i natrium, kalorier og fedt, så sørg for at læse ernæring etiketter og være opmærksom på dine portionsstørrelser, hvis du planlægger at spise disse typer af fødevarer. Slik, herunder bagværk og slik, er højt indhold af sukker og vil forårsage dit blod-sukker niveauer til at stige hurtigt. Du kan nyde en lille godbid flere gange om måneden, men du ikke ønsker at gøre sukkerholdige desserter en del af din daglige kostplan. Swap højt fedtindhold mejeriprodukter med nedsat eller fedtfri versioner. Stedfortræder sukkerholdige drikkevarer med diæt sodavand eller bruge en sukker erstatning i din kaffe eller te i stedet for den ægte vare.


  Tidsramme

  Stræber efter at spise på de samme tidspunkter hver dag hjælper med at holde dit blod-sukker niveauer stabilt og giver din læge for at bestemme en insulin eller medicin dosis, der passer til dig. De fleste diabetikere kan ikke holde deres blod-sukker niveauer stabil spiser kun tre måltider om dagen. Du vil sandsynligvis nødt til at inkludere nogle sunde, lavt kalorieindhold snacks i mellem måltiderne. Spise en lille snack mellem hvert måltid er ideelt til mange diabetikere. Gumlede på en lille håndfuld nødder eller rå grøntsager krydret med urter eller hvidløg mellem måltiderne er normalt nok til at give dig bedre kontrol over dit blodsukker.


  Overvejelser

  Ser din vægt er især vigtigt, hvis du har diabetes. Mens man spiser mindre måltider i løbet af dagen vil ikke nødvendigvis hjælpe dig med at tabe - det er det samlede antal kalorier, der tæller - opsplitning dine måltider i mindre portioner i løbet af dagen forhindrer dig i at få så sultne, at du overindulge. Spise fem til seks gange i løbet af dagen også hjælper dig med at holde dit blod-sukker niveauer stabil. Når du går for længe uden at spise noget, kan dit blodsukker dråber og derefter stige til usikre niveauer efter du endelig spiser. Du behøver ikke at opgive dine tre hovedmåltider på dagen, hvis det er, hvad du er vant til at have. Bare sørg for at inkludere to eller tre kalorielette, lav kulhydrat snacks i mellem disse måltider.

 • Tags:

Posts Carousel